GRATIS WEBINAR
'Een Autoriteit worden op LinkedIn'
Dinsdag 7 juni van 10.00 - 11.00 uur of 19.30 - 20.30 uur

Dit is wat anderen over mijn gratis webinars en online workshops zeggen:  

"Heel inspirerend."
"Anneke legt alles heel helder uit."
"Ik weet nu wat ik moet doen om echt succesvol te zijn op LinkedIn"  

OVER ANNEKE VAN DER VOORT

Als LinkedIn expert help ik ondernemers, coaches en adviseurs zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn.  

In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe LinkedIn marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren. Ook werkte ik als docent op diverse HBO's en universiteiten in Breda, London en Singapore. Webinars geven en mijn expertise overdragen is dan ook iets wat ik enorm leuk vind om te doen.  

Klanten geven terug dat ze mijn strategische, pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn LinkedIn coaching- en training programma's bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals.

Anneke van der Voort | PRminded | Social Media Strategie & Plan | LinkedIn trainer | Bavel, Breda, TilburgKen je ondernemers, trainers, coaches of adviseurs voor wie dit webinar interessant is? 

Deel dit webinar gerust met je netwerk!

Share on LinkedInShare on Instagram