GRATIS WEBINAR

Social Media Plan Maken In 7 stappen naar meer klanten 

  dinsdag 3 september 2019 10.00 - 11.00 en 20.00 - 21.00 uur


Aanmelden webinar


P.S. Het eerstvolgende webinar duurt nog even. Maar meld je gerust aan voor de LinkedIn Profiel Challenge van 24 - 28 juni. 

Dit is wat anderen over mijn gratis webinars en online workshops zeggen:  

"Heel inspirerend." "Anneke legt alles heel helder uit." "Ik weet nu wat ik moet doen om echt succesvol te zijn online."  

OVER ANNEKE VAN DER VOORT

Met mijn bedrijf PRminded help ik ondernemers op een authentieke manier zichtbaar te worden en klanten te werven op social media en andere digitale kanalen.  

In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe online marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren. 

Klanten geven terug dat ze mijn strategische, pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ZZP'ers en bedrijven in het MKB omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn coaching- en training programma's bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals.  Ken je ondernemers, trainers, coaches of adviseurs voor wie dit webinar interessant is? 

Deel dit webinar gerust met je netwerk!