GRATIS WEBINAR

In 4 stappen een personal brand bouwen op LinkedIn 

woensdag 23 oktober 2019, 20.00 - 21.00

P.S. Er komt een opname. Dus mocht je verhinderd zijn, meld je toch aan! 


Aanmelden webinar


Dit is wat anderen over mijn gratis webinars en online workshops zeggen:  

"Heel inspirerend." "Anneke legt alles heel helder uit." "Ik weet nu wat ik moet doen om echt succesvol te zijn online."  

OVER ANNEKE VAN DER VOORT

Met mijn bedrijf PRminded help ik ondernemers, coaches en adviseurs zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn 

In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe LinkedIn marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren. Ook werkte ik als docent op diverse HBO's en universiteiten in Breda, London en Singapore. Webinars geven en mijn expertise overdragen is dan ook iets wat ik erg leuk vind om te doen.

Klanten geven terug dat ze mijn strategische, pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn LinkedIn coaching- en training programma's bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals.  Ken je ondernemers, trainers, coaches of adviseurs voor wie dit webinar interessant is? 

Deel dit webinar gerust met je netwerk!