skip to Main Content

[Video] Wie durft te kiezen, wordt gekozen

Heb jij weleens het gevoel dat er meer in je bedrijf zit, dan er nu uitkomt? Ik had dat 3 jaar geledenšŸ˜³.

Het frustreerde me.

Achteraf gezien was er niet eens zoveel nodig om een grote verandering teweeg te brengen.

Ik vertel het je in onderstaandeĀ video.

Het gaat over keuzes maken in je marketing.

Welke keuzes heb jij gemaakt die je bedrijf positief hebben veranderd?

Leuk als je hieronder een reactie achterlaat.

Ook interessant voor je:

 

 

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Tsja, waar ben ik vanā€¦.? Dat is een grote vraag. Ik werk nu al 5 jaar als zzpā€™er in de consultancy voor overheden in het beheer en onderhoud van de Nederlandse infrastructuur. Ik ben echter ook de afgelopen jaren geĆÆnspireerd geraakt door het coach vak hiertoe ben ik NLP trainingen gaan volgen en heb ik een cursus loopbaancoaching afgerond.
  Het is net als in een vaste baan, de comfort -zone en zogenaamde gouden kooi die je gevangen houdt.
  Met mijn jarenlange ervaring binnen de overheid wil ik graag richting het (loopbaan)coachen en de organisatieadvisering verder gaan. En dan heb ik toch zelf ook last van het duidelijk richting kiezen. Diep van binnen weet ik dat ik het kan, alleen kies ik nog niet duidelijk.
  Dat wil ik scherp krijgen. Hoe kan ik mij zo positioneren dat het klip en klaar is waar organisaties mij voor kunnen inschakelen.
  Alvast dank voor de eventuele feedback.

  Met vriendelijke groeten,
  Peter Vijgen

  1. Wat een mooie persoonlijke ontwikkeling.Dat positioneren is een kwestie van de juiste afwegingen maken en woorden kiezen. En daarbij ook je achtergrond laten zien. Dan laat je jouw doelgroep zien hoe je je onderscheidt van andere loopbaancoaches en organisatieadviseurs. Ik help je er graag bij Peter.

 2. Ik ben er voor wetenschappers, die een heldere koers willen in hun huidige of toekomstige werk. De nadruk kan liggen op verheldering, meer energie of helpende communicatie skills.

  1. Hi Jeanet, ik zie jouw comment erg laat. Excuus šŸ˜‰. Je doelgroep is lekker concreet. Over de focus in wat je aanbiedt zou ik weleens willen sparren. Wat is de rode draad? Hoe hangt het samen? Welke uitdagingen ervaren mensen in je doelgroep?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top