skip to Main Content

Mijn grootste uitdaging bij het vloggen is om het te doen en de techniek. De cursus van Saskia en Anneke heeft hier goed bij geholpen. Ik heb na de eerste lessen al gelijk een video opgenomen en op LinkedIn gezet. Nog nooit had ik zoveel impressies en reacties! Het effect ervan is enorm.

De cursus zit goed in elkaar. Veel makkelijke en korte video’s met uitleg en de mogelijkheid om zelf te kiezen welke bewerkingsprogramma’s bij jou passen. Ook de Zoom sessies zijn heel waardevol. Je kan je script of je video voorleggen aan Saskia, Anneke en de medecursisten. Zij geven hier feedback op en dit kun je weer goed gebruiken bij een volgend vlog. Het is nu veel makkelijker om te beginnen met vloggen. Je kent de do’s & don’ts en heb je nog een vraag dan kun je deze in de community zetten. Maar het grootste inzicht is wel dat je gewoon moet beginnen!

De cursus zou ik iedereen aanraden, ook mannen😉. Het is de investering zeker waard!

 

Anne-Marie Vermetten-Verschure, Casa Vastgoedstyling | Cursist Video & Vloggen Voor LinkedIn | Online Cursus Van PRminded & SimplySas

Wat een heerlijke hands-on training. Ik kreeg meteen zin om mijn eerste video te maken! De kennis en ervaring van deze twee experts is fantastisch gecombineerd in deze inspirerende cursus.

Wijnand Geuze, Coachend Portretfotograaf, Klant PRminded | LinkedIn Trainer, Personal Branding Op LinkedIn

Pragmatisch en aanstekelijk enthousiasme. Met energie en goede handvatten kan je meteen aan de slag en rendement op je investering maken. Aanrader!

Janet Moltmaker, Cursist Online Cursus Video & Vloggen Voor LinkedIn

De cursus hielp me vooral over de eerste drempel heen. Mijn eerste vlog die leidde meteen tot 5.600 views! Jeejjj!! De cursus  is professioneel, behulpzaam en de training was gewoon erg leuk.

Anouk Deneer, Senior Marketeer Fujitsu, Deelnemer Cursus Video & Vloggen Voor LinkedIn

Nadat ik het posten van berichten wat eenzijdig begon te vinden, ben ik wat gaan oefenen met video’s. Dat leidde niet vaak tot een gewenst resultaat. Deze cursus heeft me enorm geholpen. Met de geboden inzichten en tips kan ik nu heel eenvoudig veel betere video’s maken waar ik ook echt mijn doelgroep mee bereik. De praktische en uitnodigende handvatten geven hierbij absoluut houvast. Een aanrader!

Ellie Van Beek, Deelnemer Cursus Video & Vloggen Voor LinkedIn Van Anneke Van Der Voort & Saskia Van Der Hilst
Back To Top