skip to Main Content

Door de cursus Storytelling op LinkedIn durf ik meer mijzelf te laten zien op LinkedIn. De cursus is leerzaam, informatief en motiverend. Je gaat bewuster en gerichter schrijven voor de door jou gekozen niche.

Jessica Krijvenaar-Verdooren | Klant Cursus Storytelling Op LinkedIn

Ik wilde mezelf meer laten zien op LinkedIn, en daar heeft deze cursus absoluut aan bijgedragen. Anneke en Brigitte zijn een goed team samen. De cursus is zeer uitgebreid, inclusief een waardevolle bonusmodule ChatGPT. Hoewel ik dat zelf regelmatig gebruik, laten zij toch weer andere toepassingen zien.

De live online masterclasses waarin ingezonden verhalen worden besproken, vond ik van grote toegevoegde waarde. Chapeau dames hoe jullie dit samen hebben neergezet.

Sylvia Koomen, Cursist Storytelling Op LinkedIn

Ik wilde met meer lef en kennis verhalend leren schrijven. De cursus en masterclasses zetten je aan om echt in actie te komen. Ze zorgden ervoor dat ik de cursus van begin tot eind enthousiast gevolgd heb en ook al aan diverse andere professionals heb aangeraden. Ik heb de handvatten gekregen die ik nodig had om mijn verhaal op zo’n manier te vertellen dat het bij mijn doelgroep binnenkomt.

Een cursus die werkelijk iets oplevert, zeker omdat Anneke en Brigitte ook waardevolle en inhoudelijke feedback geven op ingestuurde bijdragen. Ook nog, als je daarvoor kiest, na afloop van de masterclasses. Zo blijf ik schrijven en zichtbaar op LinkedIn.

Vera De Groot, Igenaar Van En Coach Voor Ervaarjeruimte En Stroomwijs | Cursist Storytelling Op LinkedIn | Een Cursus Van Anneke Van Der Voort & Brigitte Ars

Ik ben actief op LinkedIn en post regelmatig. Maar kan het beter of anders? De cursus heeft me inzicht gegeven in de opbouw van een post, wat er wel of niet werkt en hoe je je publiek triggert.

De online leeromgeving met de video’s werkt superfijn, samen met de interactieve masterclasses. Voor mij en mijn bedrijf een goede investering en leuke ervaring. En naast dat je echt wat leert, is het ook een prettige en veilige setting met Anneke en Brigitte.

Marjan Gielen, Strateeg & Conceptontwikkelaar Bij Destinationmakers. Volgde Storytelling Op LinkedIn. Een Cursus Van Anneke Van Der Vort & Brigitte Ars

De cursus is heerlijk hands-on. Je wordt echt stap voor stap meegenomen in het schrijven van een verhaal. Met veel praktische tips en ideeën. Dat maakt het makkelijk om direct aan de slag te gaan. Aanrader!

Ank Lommel, Deelnemer Cursus Storytelling Op LinkedIn | Klant PRminded, LinkedIn Trainer En Personal Branding Breda, Tilburg, Bavel

Storytelling is sinds de mensheid bestaat het krachtigste instrument om een boodschap overtuigend over te brengen. Dus mogen verhalen ook in je marketing niet ontbreken. Ik vind de cursus hartstikke waardevol! Voor LinkedIn, maar ook daarbuiten.

Ruth Giebels Cursus Storytelling Op LinkedIn | Klant Van PRminded, LinkedIn Trainer, Breda, Tilburg, Bavel

Wat krijg je als je een LinkedIn expert mixt met een storytelling expert en bestsellerauteur? Een cursus die inspireert en je echt aanzet tot het schrijven van boeiende bijdragen en blogs.

Wijnand Geuze, Coachend Portretfotograaf, Klant PRminded | LinkedIn Trainer, Personal Branding Op LinkedIn
Back To Top