skip to Main Content

Na 20 minuten van een gratis webinar wisten mijn zakenpartner/zus en ik meteen: met Anneke willen we werken! Ik wilde meer met LinkedIn doen, maar ik wist niet waar ik moest beginnen. En ik snapte er niks van.

We volgden het VIP-programma “Meer Klanten met LinkedIn” met veel plezier en resultaat. Annekes enthousiasme en uitleg zwengelde bij mij alle radartjes aan die ik nodig had om er lol in te krijgen.

Dankzij dit programma ben ik nu iedere dag bezig met LinkedIn voor een agenda vol fijne klanten. Ze heeft me -onbewust- geholpen om mijn hele bedrijf om te gooien en te focussen.

Anneke voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Geen standaardriedel, maar een training gericht op óns verhaal. De beste training die ik ooit heb gevolgd. Klik hier om het klantinterview met Nora te lezen.

Nora Schultz, Klant VIP Programma PRminded | LinkedIn Trainer, LinkedIn Coaching, Bavel,. Breda, Tilburg

Ik heb met veel plezier het VIP-programma bij Anneke gedaan, echt een aanrader. Mijn LinkedIn-profiel is volledig getransformeerd en dan heb ik het niet alleen over de plaatjes, maar mijn profilering voor de doelgroep die ik wil aantrekken, van strategisch tot praktisch niveau, kernboodschappen analyseren en duidelijk verwoorden (onderschat niet de impact van taal), consistent zichtbaar zijn en niet te vergeten mijn netwerk uitbreiden. Heb je het gevoel dat je nog niet het maximale uit LinkedIn haalt? Dan kan ik Anneke van harte aanbevelen.

Tanja Noteborn, Klant PRminded | LinkedIn Trainingen, Personal Branding Op LinkedIn | Bavel, Breda, Tilburg

Als je denkt dat je nog niet alles uit LinkedIn haalt dan is dat waarschijnlijk ook zo. Ik had behoefte om een nieuw product in mijn dienstverlening via LinkedIn onder de aandacht te brengen. Maar hoe doe je dat nou op ‘de juiste’ manier? Ik wist het gewoon niet zo goed en kon wel wat hulp gebruiken. Anneke heeft me daar super bij ondersteund. Ze begint op een zakelijke en professionele wijze bij de basis; jouw profiel. Vervolgens werkt ze via allemaal zeer relevante modules het volledige spectrum af van praktische zaken. Tot en met zaken waar ik niet eens het bestaan van wist. Ze heeft haar didactische materiaal dik op orde wat fijn is om nog eens wat terug te kijken. Ook plezierig dat ze goed bereikbaar is om vragen tussendoor te beantwoorden. Mij heeft het in ieder geval geholpen om weer up to date mijn netwerk te voorzien van relevante informatie en mijn profiel op Linkedin te professionaliseren.

Jeroen Koopen, Eigenaar BlueSkyBehaviour | Klant Van PRminded, Anneke Van Der Voort | LinkedIn Trainer & Personal Branding Coach | Bavel, Breda, Tilburg

Yes! Concreet een opdracht gekregen via LinkedIn…Met veel plezier heb ik deelgenomen aan het VIP- programma en heel bewust gekozen voor het programma met persoonlijke begeleiding door Anneke. De gesprekken waren aangenaam en leerzaam! Anneke heeft me niet alleen geholpen bij het neerzetten van mijn LinkedIn profiel, maar heeft ook meegedacht over teksten en de juiste tips and tricks gegeven voor mijn zichtbaarheid. Anneke komt op een fijne manier direct tot de kern en zij communiceert helder en duidelijk. Aanrader!

Brigitte Ars Van Patricia Witkamp, Witkamp Events| Klant Van PRminded, Anneke Van Der Voort | LinkedIn Trainer & Personal Branding Coach | Bavel, Breda, Tilburg
Back To Top