skip to Main Content

ONLINE CURSUS: STORYTELLING OP LINKEDIN

Ontdek de kracht van storytelling voor meer bereik, verbinding en leuke klanten
Start 17 juni 2024

Wil je meer opvallen op LinkedIn?
LinkedIn berichten en blogs maken die wél likes en reacties krijgen?
De juiste mensen nieuwsgierig maken naar jou en je bedrijf?

In de online cursus ‘Storytelling op LinkedIn’ leer je het geheim van het vertellen van krachtig verhalen.

Verhalen die overtuigen, die jouw publiek inspireren op LinkedIn. Stap voor stap ontdek je dat ook jij een storyteller in je hebt. Ontrafel je de mysteries die achter storytelling verborgen liggen en hoe jij ze succesvol toepast op LinkedIn zodat je uit jouw bijdragen en blogs meer reacties, leads en klanten haalt.

Storytelling op LinkedIn is een online cursus waarbij je BEGELEIDING krijgt door middel van interactieve masterclasses via Zoom.

Deze online masterclass is voor:

Ondernemers
Zzp’ers
Coaches of consultants
Marketing & sales professionals

En iedereen die meer met storytelling wil doen op LinkedIn

‘STORYTELLING GEEFT JE DE SLEUTEL TOT ECHTE VERBINDING OP LINKEDIN’

Wat anderen zeggen

Anneke volg ik al jaren en ik dacht direct, dit ga ik doen. Voor mijn bedrijf gebruik ik LinkedIn om verhalen te vertellen over mijn ervaringen met het organiseren van zakelijke groepsreizen (oftewel incentives met een mooi woord). Ik was nieuwsgierig hoe ik mijn schrijfstijl, bijdrage en content op LinkedIn kon verbeteren. De online modules en masterclasses geven je duidelijke inzichten en tools. Mijn bijdragen worden veel beter gelezen. Ik kan de cursus Storytelling op LinkedIn iedereen aanraden!

Ineke Derksen, Cursist Storytelling Op LinkedIn | Een Cursus Van LinkedIn Expert Anneke Van Der Voort En Auteur Brigitte Ars

Wat een fijne cursus storytelling hebben jullie gegeven! Ik heb eindelijk begrepen hoe ik verhalen kan schrijven. Weg met het idee dat ik ‘aan marketing moet doen’. Ik mag verhalen vertellen waardoor mensen zich aangesproken voelen, een ‘klik’ en verbinding ervaren. Jullie geven een heldere en kundige uitleg en hebben een creatieve kijk waardoor je ontdekt hoeveel verhalen je kunt vertellen. Jullie samenwerking is leuk, jullie vullen elkaar goed aan. Zelfs als je alleen de online training zou volgen geeft dat al genoeg informatie. Tegelijkertijd zijn de masterclasses echt tof vanwege de vragen die je in interactie met de andere deelnemers oplost. Ik heb echt beter leren schrijven en anders naar mijn omgeving leren kijken, namelijk in verhalen! Dank jullie wel.

Lanke Broeders, Cursist Storytelling Op LinkedIn Van PRminded Anneke Van Der Voort & Brigitte Ars

Door de cursus Storytelling op LinkedIn durf ik meer mijzelf te laten zien op LinkedIn. De cursus is leerzaam, informatief en motiverend. Je gaat bewuster en gerichter schrijven voor de door jou gekozen niche.

Jessica Krijvenaar-Verdooren | Klant Cursus Storytelling Op LinkedIn

Ik wilde mezelf meer laten zien op LinkedIn, en daar heeft deze cursus absoluut aan bijgedragen. Anneke en Brigitte zijn een goed team samen. De cursus is zeer uitgebreid, inclusief een waardevolle bonusmodule ChatGPT. Hoewel ik dat zelf regelmatig gebruik, laten zij toch weer andere toepassingen zien.

De live online masterclasses waarin ingezonden verhalen worden besproken, vond ik van grote toegevoegde waarde. Chapeau dames hoe jullie dit samen hebben neergezet.

Sylvia Koomen, Cursist Storytelling Op LinkedIn

Ik wilde met meer lef en kennis verhalend leren schrijven. De cursus en masterclasses zetten je aan om echt in actie te komen. Ze zorgden ervoor dat ik de cursus van begin tot eind enthousiast gevolgd heb en ook al aan diverse andere professionals heb aangeraden. Ik heb de handvatten gekregen die ik nodig had om mijn verhaal op zo’n manier te vertellen dat het bij mijn doelgroep binnenkomt.

Een cursus die werkelijk iets oplevert, zeker omdat Anneke en Brigitte ook waardevolle en inhoudelijke feedback geven op ingestuurde bijdragen. Ook nog, als je daarvoor kiest, na afloop van de masterclasses. Zo blijf ik schrijven en zichtbaar op LinkedIn.

Vera De Groot, Igenaar Van En Coach Voor Ervaarjeruimte En Stroomwijs | Cursist Storytelling Op LinkedIn | Een Cursus Van Anneke Van Der Voort & Brigitte Ars

Ik ben actief op LinkedIn en post regelmatig. Maar kan het beter of anders? De cursus heeft me inzicht gegeven in de opbouw van een post, wat er wel of niet werkt en hoe je je publiek triggert.

De online leeromgeving met de video’s werkt superfijn, samen met de interactieve masterclasses. Voor mij en mijn bedrijf een goede investering en leuke ervaring. En naast dat je echt wat leert, is het ook een prettige en veilige setting met Anneke en Brigitte.

Marjan Gielen, Strateeg & Conceptontwikkelaar Bij Destinationmakers. Volgde Storytelling Op LinkedIn. Een Cursus Van Anneke Van Der Vort & Brigitte Ars

De cursus is heerlijk hands-on. Je wordt echt stap voor stap meegenomen in het schrijven van een verhaal. Met veel praktische tips en ideeën. Dat maakt het makkelijk om direct aan de slag te gaan. Aanrader!

Ank Lommel, Deelnemer Cursus Storytelling Op LinkedIn | Klant PRminded, LinkedIn Trainer En Personal Branding Breda, Tilburg, Bavel

Storytelling is sinds de mensheid bestaat het krachtigste instrument om een boodschap overtuigend over te brengen. Dus mogen verhalen ook in je marketing niet ontbreken. Ik vind de cursus hartstikke waardevol! Voor LinkedIn, maar ook daarbuiten.

Ruth Giebels Cursus Storytelling Op LinkedIn | Klant Van PRminded, LinkedIn Trainer, Breda, Tilburg, Bavel

Wat krijg je als je een LinkedIn expert mixt met een storytelling expert en bestsellerauteur? Een cursus die inspireert en je echt aanzet tot het schrijven van boeiende bijdragen en blogs.

Wijnand Geuze, Coachend Portretfotograaf, Klant PRminded | LinkedIn Trainer, Personal Branding Op LinkedIn

Resultaten na de cursus

Je hebt oneindig veel ideeën voor verhalen op LinkedIn.
Je vertelt verhalen die passen bij jou als persoon, als bedrijf en die waardevol zijn voor je doelgroep.
Je hebt een eigen onderscheidend geluid op LinkedIn.
Je hebt meer likes en reacties op bijdragen en blogs, wat leidt tot meer contactmomenten met potentiële klanten.
Je naamsbekendheid groeit en je trekt de juiste klanten aan.
Je past de principes van storytelling toe in bijdragen en blogs en kunt die ook in de rest van je marketing toepassen.

Vind de storyteller in jezelf in de online modules:

Module 1: Storytelling mastery: verleiden met verhalen
Module 2: De sleutel tot betoverende verhalen: ken jezelf, ken je publiek
Module 3: Meesterlijk vertellen: de geheime ingrediënten van een boeiend verhaal
Module 4: Verover LinkedIn: meer dan 10 magische verhalen om uit te kiezen
Module 5: Krachtig schrijven: overtuig met woorden op LinkedIn
Module 6: LinkedIn hacks voor groei: praktische tips voor optimaal bereik, verbinding en leuke klanten

Verhalen brengen niet alleen je marketing, maar ook jezelf tot leven.
Ontdek de verhalenverteller in jezelf.
Ga mee op storytellingavontuur.

Online cursus ‘Storytelling op LinkedIn’

Schrijf bijdragen die boeien en je publiek aan je binden. Iedereen kan het.

 

DIT IS WAT JE KRIJGT

  • 6 inspirerende online modules incl. storytelling- en schrijftechnieken, templates, verhaalideeën en inspirerende opdrachten die je stap voor stap meenemen.
  • 4 interactieve verdiepende live masterclasses via Zoom. Deze masterclasses worden opgenomen zodat je ze in je eigen tijd kunt terugkijken. Data: 2 juli (19.00 – 20.00 uur), 13 augustus (10.00 – 11.00 uur), 10 september (19.00 – 20.00 uur) en 26 september (10.00 – 11.00 uur).
  • Een storytelling stappenplan om direct toe te passen
  • 1 jaar toegang tot de online cursus, inclusief de 8 eerder opgenomen masterclasses

EUR 697 excl. 21% BTW
100% tevredenheidsgarantie

Zo werkt het als je meedoet:

Zodra je je aanmeldt krijg je een bevestiging van deelname en de factuur voor je administratie.
Op 17 juni ontvang je een e-mail waarmee je toegang krijgt tot de cursus en kun je direct aan de slag met de storytelling technieken, templates en verhaalideeën. Zo staan je eerste verhalen in een mum van tijd op LinkedIn. De online modules zijn vergelijkbaar met een dag training.
Je wordt iedere maand uitgenodigd voor een online masterclass van een uur. Deze vinden plaats via Zoom op dinsdag 2 juli van 19.00 – 20.00 uur, dinsdag 13 augustus van 10.00 – 11.00 uur, dinsdag 10 september van 19.00 – 20.00 uur en donderdag 26 september van 10.00 – 11.00 uur. Tijdens deze masterclasses kun je vragen stellen, we reviewen bijdragen en blogs en geven verdiepende inzichten.
Je houdt een jaar lang toegang tot de online cursus inclusief de opgenomen masterclasses.

Online cursus ‘Storytelling op LinkedIn’

EUR 697excl. 21% BTW
100% tevredenheidsgarantie

Meer dan 60 jaar marketing en storytelling ervaring in één online cursus

Anneke van der Voort

Anneke helpt als LinkedIn expert ondernemers, coaches en adviseurs zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn. Met meer dan 30 jaar ervaring in marketing en communicatie heeft ze honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Ze spreekt regelmatig op congressen en ondernemersevents over LinkedIn en personal branding. Haar motto: zet LinkedIn met ziel en zakelijkheid in, dan trek je klanten aan die passen bij jou.

Sidebar-img-anneke

Brigitte Ars

Brigitte is bestsellerauteur, journalist en schrijftrainer. Ze werkt als schrijfcoach voor Schrijven Online en National Geographic Traveller, en geeft zelf trainingen. Ze is gecertificeerd storyteller van de Storytelling Academy. Voor haar is ieder avontuur een verhaal, en andersom. Ze schreef meerdere boeken in verhalende vorm, met als laatste ‘Waar is het avontuur? Zoektocht naar een avontuurlijker leven.’ Daarnaast heeft ze een eigen platform voor avontuurlijk leven, AliceGoesWild.nl en de Avontuur Academy.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Voor wie is deze cursus geschikt?

De online cursus ‘Storytelling op LinkedIn’ is bedoeld voor gedreven zzp’ers, ondernemers, communicatie- en marketingexperts en iedereen die iets met storytelling wil doen. Je wilt graag op een inspirerende en authentieke manier klanten aan je binden en bijdragen en blogs schrijven die reacties opleveren en je publiek in actie zetten.

Moet ik goed kunnen schrijven om mee te doen?

Zeker niet. Je leert in de cursus schrijftechnieken die je ook als beginnend schrijver kunt toepassen.

Wanneer kan ik starten met de training?

De cursus komt op 17 juni a.s. beschikbaar. Vanaf die dag kun je starten met de cursus. Op 17 juni krijg je een e-mail met de gegevens om in te loggen in de online leeromgeving zodat je op die dag kunt starten. Je kunt de training in je eigen tempo volgen. Je houdt een jaar lang toegang tot de online lessen en video-opnames van de live masterclasses.

Hoe werkt het als ik betaald heb?

Als je betaald hebt krijg je direct een bevestiging en factuur voor je administratie en je ontvangt bevestigingsmail. Op 17 juni krijg je een mail waarmee je kunt inloggen en kunt starten met de cursus.

Wat voor soort ondersteuning krijg ik tijdens de cursus?

Tijdens de cursus krijg je toegang tot een online leeromgeving waar je de videolessen, opdrachten en aanvullend materiaal kunt vinden. Ook organiseren we 4 verdiepende online masterclasses.

Deze online masterclasses vinden plaats via Zoom op dinsdag 2 juli van 19.00 – 20.00 uur, donderdag 1 augustus van 10.00 – 11.00 uur, dinsdag 10 september van 19.00 – 20.00 uur en donderdag 26 september van 10.00 – 11.00 uur. Alle masterclasses worden opgenomen.

Tijdens deze masterclasses kun je vragen stellen en we geven verdiepende inzichten over storytelling op LinkedIn. Ook geven we feedback op ingezonden bijdragen en blogs. We maken hierbij een selectie uit de inzendingen. Wil je verzekerd zijn van feedback, dan kun je dat als aanvulling kopen. Je vindt deze optie zodra je je voor de cursus inschrijft.

Krijg ik ook feedback op mijn verhalen?

Tijdens de masterclasses geven we feedback op ingezonden bijdragen en blogs. We maken hierbij een selectie uit de inzendingen. Wil je verzekerd zijn van feedback, dan kun je dat als aanvulling kopen. Je vindt deze optie zodra je je voor de cursus inschrijft.

Is alles online?

Ja, de hele training kun je online volgen. Lekker in je eigen tempo en in je eigen tijd. Je houdt een jaar lang toegang tot de training.

Ontvang ik een certificaat na het voltooien van de cursus?

Op verzoek kun je een certificaat krijgen na het afronden van de cursus.

Dit certificaat bevestigt je deelname aan de cursus Storytelling op LinkedIn en kan worden toegevoegd aan je professionele profiel en cv om je nieuwe vaardigheden te benadrukken.

Krijg één jaar toegang tot deze online cursus en word een inspirerende storyteller die met pakkende verhalen de juiste klanten aan zicht bindt.

Back To Top