skip to Main Content

ONLINE CURSUS: STORYTELLING OP LINKEDIN
ZOMEREDITIE

Ontdek de kracht van storytelling voor meer bereik, verbinding en leuke klanten
direct beginnen

Wil je meer opvallen op LinkedIn?
LinkedIn berichten en blogs maken die wél likes en reacties krijgen?
De juiste mensen nieuwsgierig maken naar jou en je bedrijf?

In de online cursus ‘Storytelling op LinkedIn’ leer je het geheim van het vertellen van krachtig verhalen.

Verhalen die overtuigen, die jouw publiek inspireren op LinkedIn. Stap voor stap ontdek je dat ook jij een storyteller in je hebt. Ontrafel je de mysteries die achter storytelling verborgen liggen en hoe jij ze succesvol toepast op LinkedIn zodat je uit jouw berichten en blogs meer reacties, leads en klanten haalt.

Storytelling op LinkedIn is een online cursus waarbij je ook BEGELEIDING krijgt door middel van INTERACTIEVE MASTERCLASSES via Zoom.

Deze online masterclass is voor:

Ondernemers
Zzp’ers
Coaches of consultants
Marketing & sales professionals

En iedereen die meer met storytelling wil doen op LinkedIn

‘STORYTELLING GEEFT JE DE SLEUTEL TOT ECHTE VERBINDING OP LINKEDIN’

Wat anderen zeggen

De cursus is heerlijk hands-on. Je wordt echt stap voor stap meegenomen in het schrijven van een verhaal. Met veel praktische tips en ideeën. Dat maakt het makkelijk om direct aan de slag te gaan. Aanrader!

Ank Lommel, Deelnemer Cursus Storytelling Op LinkedIn | Klant PRminded, LinkedIn Trainer En Personal Branding Breda, Tilburg, Bavel

Storytelling is sinds de mensheid bestaat het krachtigste instrument om een boodschap overtuigend over te brengen. Dus mogen verhalen ook in je marketing niet ontbreken. Ik vind de cursus hartstikke waardevol! Voor LinkedIn, maar ook daarbuiten.

Ruth Giebels Cursus Storytelling Op LinkedIn | Klant Van PRminded, LinkedIn Trainer, Breda, Tilburg, Bavel

Wat krijg je als je een LinkedIn expert mixt met een storytelling expert en bestsellerauteur? Een cursus die inspireert en je echt aanzet tot het schrijven van boeiende bijdragen en blogs.

Wijnand Geuze, Coachend Portretfotograaf, Klant PRminded | LinkedIn Trainer, Personal Branding Op LinkedIn

Resultaten na de cursus

Je hebt je expertise en persoonlijkheid vertaald naar inspirerende verhalen voor LinkedIn.
Je hebt een eigen geluid op LinkedIn en vertelt verhalen die waardevol zijn voor je doelgroep.
Je hebt meer likes en reacties op bijdragen en blogs, wat leidt tot meer contactmomenten met potentiële klanten.
Je hebt een prominente plek veroverd in de gedachten van je doelgroep, ofwel, je bent top-of-mind.
Je kent de principes van storytelling en kunt die ook in de rest van je marketing toepassen.

Vind de storyteller in jezelf in de online modules:

Module 1: Storytelling mastery: verleiden met verhalen
Module 2: De sleutel tot betoverende verhalen: ken jezelf, ken je publiek
Module 3: Meesterlijk vertellen: de geheime ingrediënten van een boeiend verhaal
Module 4: Verover LinkedIn: meer dan 10 magische verhalen om uit te kiezen
Module 5: Krachtig schrijven: overtuig met woorden op LinkedIn
Module 6: LinkedIn hacks voor groei: praktische tips voor optimaal bereik, verbinding en leuke klanten

Verhalen brengen niet alleen je marketing, maar ook jezelf tot leven.
Ontdek de verhalenverteller in jezelf.
Ga mee op storytellingavontuur.

Online cursus ‘Storytelling op LinkedIn’

Schrijf bijdragen die boeien en je publiek aan je binden. Iedereen kan het.

 

DIT IS WAT JE KRIJGT

  • 6 inspirerende online modules incl. storytelling- en schrijftechnieken, templates, verhaalideeën en inspirerende opdrachten die je stap voor stap meenemen.
  • 4 interactieve verdiepende masterclasses via Zoom. Op 4 juli, 3 augustus, 30 augustus en 19 september. Deze masterclasses worden opgenomen zodat je ze in je eigen tijd kunt terugkijken.
  • Een stappenplan om direct toe te passen
  • 1 jaar toegang tot de online cursus en masterclasses

EURO 497 excl. 21% BTW
100% tevredenheidsgarantie

Zo werkt het als je meedoet:

Je kunt direct aan de slag met de storytellingtechnieken, templates, verhaal-ideeën en opdrachten. Zo staan je eerste verhalen in een mum van tijd op LinkedIn. De online modules en opdrachten zijn vergelijkbaar met een dag training.
Je wordt iedere maand uitgenodigd voor een online interactieve masterclass van een uur. Deze vinden plaats via Zoom op 4 juli, 3 en 30 augustus en 19 september. Tijdens deze masterclasses kun je vragen stellen, we reviewen bijdragen en blogs en geven verdiepende inzichten.
Je houdt een jaar lang toegang tot de online cursus inclusief de masterclasses.

Online cursus ‘Storytelling op LinkedIn’

EURO 497 excl. 21% BTW
100% tevredenheidsgarantie

Meer dan 60 jaar marketing en storytelling ervaring in één online cursus

Anneke van der Voort

Anneke helpt als LinkedIn expert ondernemers, coaches en adviseurs zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn. Met meer dan 30 jaar ervaring in marketing en communicatie heeft ze honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Ze spreekt regelmatig op congressen en ondernemersevents over LinkedIn en personal branding. Haar motto: zet LinkedIn met ziel en zakelijkheid in, dan trek je klanten aan die passen bij jou.

Sidebar-img-anneke

Brigitte Ars

Brigitte is bestsellerauteur, journalist en schrijftrainer. Ze werkt als schrijfcoach voor Schrijven Online en National Geographic Traveller, en geeft zelf trainingen. Ze is gecertificeerd storyteller van de Storytelling Academy. Voor haar is ieder avontuur een verhaal, en andersom. Ze schreef meerdere boeken in verhalende vorm, met als laatste ‘Waar is het avontuur? Zoektocht naar een avontuurlijker leven.’ Daarnaast heeft ze een eigen platform voor avontuurlijk leven, AliceGoesWild.nl en de Avontuur Academy.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Voor wie is deze cursus geschikt?

De online cursus ‘Storytelling op LinkedIn’ is bedoeld voor gedreven zzp’ers, ondernemers, communicatie- en marketingexperts en iedereen die iets met storytelling wil doen. Je wilt graag op een inspirerende en authentieke manier klanten aan je binden en bijdragen en blogs schrijven die reacties opleveren en je publiek in actie zetten.

Wat als ik in de zomer op vakantie ga?

Dat is heerlijk en natuurlijk geen issue als je de cursus wilt volgen. Je houdt namelijk een jaar toegang tot de cursus en masterclasses. Kun je door je vakantie een masterclass niet bijwonen? Geen probleem, kijk ‘m dan gewoon in je eigen tijd terug.

Moet ik goed kunnen schrijven om mee te doen?

Zeker niet. Je leert in de cursus schrijftechnieken die je ook als beginnend schrijver kunt toepassen.

Wanneer kan ik starten met de training?

Je kunt meteen starten. Zodra je je aanmeldt krijg je een e-mail met de inloggegevens. Je volgt de training in je eigen tempo. Je houdt een jaar lang toegang tot de online lessen en video-opnames van de masterclasses.

Hoe werkt het als ik betaald heb?

Als je betaald hebt krijg je direct een bevestiging en factuur voor je administratie. Ook ontvang je een e-mail met de inloggegevens zodat je direct beginnen.

Wanneer zijn de masterclasses?

De masterclasses zijn op  de volgende dagen en tijden: 4 juli om 19.30 uur, 3 augustus om 09.00 uur, 30 augustus om 09.00 uur en 19 september om 19.30 uur. Iedere masterclass wordt via Zoom gegeven en duurt een uur.

Wat voor soort ondersteuning krijg ik tijdens de cursus?

Tijdens de cursus krijg je toegang tot een online leeromgeving waar je de videolessen, opdrachten en aanvullend materiaal kunt vinden. Daarnaast organiseren we 4 verdiepende online masterclasses waarin je vragen kunt stellen en we verdiepende inzichten delen over storytelling op LinkedIn.

Wat als ik niet bij de masterclasses aanwezig kan zijn?

Geen probleem. De masterclasses worden opgenomen. Je houdt een jaar lang toegang tot de masterclasses waarvan de opnames in de online leeromgeving komen te staan.

Kan ik persoonlijke feedback krijgen op de teksten?

Jazeker! We kunnen 1-op-1 kijken naar jouw bijdragen of blogs. Dit zit niet standaard bij de cursus, maar voor 97 euro excl. BTW krijg je schriftelijk feedback op 3 bijdragen of  blogs. Je vindt deze optie vanzelf als je het aanmeldproces start.

Is alles online?

Ja, de hele training kun je online volgen. Lekker in je eigen tempo en in je eigen tijd. De online masterclasses zorgen voor verdieping, daarin reviewen we bijdragen en blogs en ook daar kun je vragen stellen. Je houdt een jaar lang toegang tot de training.

Ontvang ik een certificaat na het voltooien van de cursus?

Op verzoek kun je een certificaat krijgen na het afronden van de cursus.

Dit certificaat bevestigt je deelname aan de cursus Storytelling op LinkedIn en kan worden toegevoegd aan je professionele profiel en cv om je nieuwe vaardigheden te benadrukken.

Krijg één jaar toegang tot deze online cursus en word een inspirerende storyteller die met pakkende verhalen de juiste klanten aan zicht bindt.

Back To Top