skip to Main Content

Even voorstellen…

Met PRminded help ik bedrijven social media doelgericht en effectief in te zetten. Met meer zichtbaarheid, expert status en klanten als resultaat.

Social media boeit me; het stelt je in staat om op een persoonlijke manier met (potentiële) klanten in contact te komen en mensen op een relevante manier aan je te binden.

Door mijn jarenlange marketingervaring in het MKB weet ik snel de dynamiek van een bedrijf te doorgronden en bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar en aanpak die past bij het bedrijf en de ondernemer. Mijn hands-on en pragmatische werkwijze is vaak wat anderen in me waarderen.

Aandacht voor authenticiteit

Daarnaast wil ik graag begrijpen wat een ondernemer drijft. Dat is de reden dat ik ook aandacht besteed aan authenticiteit. Ik heb ervaren dat ondernemers die zich op een authentieke manier profileren en hun kennis, passie en expertise online laten zien, klanten aantrekken met wie ze graag werken.

Wat mij drijft

Mijn doelgroep zijn ZZP’ers en ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van deze professionals me enorm inspireert. Ze zijn vaak heel bewust hun bedrijf gestart vanuit een gevoel meer uit zichzelf te willen halen en met hun kennis en expertise de ander willen helpen. Dat is ook mijn drijfveer en hetgeen waar ik zelf veel energie van krijg. Het grootste deel van mijn klanten werkt in de zakelijke dienstverlening.

Voordat ik PRminded in 2013 begon heb ik gewerkt in het bedrijfsleven en hoger beroepsonderwijs. Mijn hele carrière heeft zich rond marketing, communicatie en PR afgespeeld waarbij ik onder andere functies heb gehad als PR consultant, marketing communicatie manager en docent marketing en communicatie. Mijn behoefte aan nieuwe ervaringen en verandering van omgeving heeft ervoor gezorgd dat ik respectievelijk 8 jaar in Singapore en 2 jaar in London heb gewoond en gewerkt.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te ‘socializen’ met familie en vrienden, ik speel tennis en doe wekelijks aan yoga. Verder haal ik enorm veel energie uit het werken aan mijn bedrijf.

Contact opnemen

Back To Top