skip to Main Content

Even voorstellen…

Ben je ondernemer? Werk je als ZZP’er of heb je een klein bedrijf? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Anneke van der Voort. Ik help ondernemers om social media doelgericht en authentiek in te zetten. Met meer zichtbaarheid, expert status en klanten als resultaat. 

Door mijn jarenlange marketing- en communicatie ervaring met bedrijven in het MKB weet ik snel de dynamiek van een bedrijf te doorgronden. Ik ben iemand die strategisch denkt en vanuit bedrijfsdoelstellingen op zoek gaat naar de juiste online aanpak. Die aanpak moet wel passen bij het bedrijf en bij jou als ondernemer. Mijn hands-on, persoonlijke en pragmatische werkwijze is vaak wat anderen in mij waarderen.

Aandacht voor authenticiteit

Graag wil ik ook begrijpen wat jou als ondernemer drijft. Iedereen is anders en heeft een ander (carrière)pad afgelegd. Ik vind het ontzettend leuk om dat onderscheidende vermogen boven tafel te krijgen en te vertalen naar een krachtige profilering en authentieke social media content. Ik heb ervaren dat ondernemers die zich op een authentieke manier presenteren en hun kennis, passie en expertise delen online, klanten aantrekken met wie ze graag werken.

Wat mij drijft

Mijn doelgroep zijn ZZP’ers en ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van deze professionals me enorm inspireert. Ze zijn vaak heel bewust hun bedrijf gestart omdat ze meer uit zichzelf willen halen en met hun kennis en expertise anderen willen helpen. Dat is ook mijn drijfveer en hetgeen waar ik zelf veel energie van krijg. Het grootste deel van mijn klanten werkt in de zakelijke dienstverlening.

Voordat ik PRminded in 2013 begon heb ik gewerkt in het bedrijfsleven en hoger beroepsonderwijs. Mijn hele carrière heeft zich rond marketing, communicatie en PR afgespeeld; ik heb onder andere functies gehad als PR consultant, marketing communicatie manager en docent marketing en communicatie. Mijn behoefte aan nieuwe ervaringen en verandering van omgeving heeft ervoor gezorgd dat ik respectievelijk 8 jaar in Singapore en 2 jaar in London heb gewoond en gewerkt.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te ‘socializen’ met familie en vrienden, ik speel tennis en doe wekelijks aan yoga. Verder haal ik enorm veel energie uit het werken aan mijn bedrijf.

Meer weten? Neem gerust contact met me op.

Anneke van der Voort

Contact opnemen

Back To Top