skip to Main Content

ONLINE MASTERCLASS

Meer reacties, interactie & gesprekken via LinkedIn

Vrijdag 27 oktober 10.00 – 11.00 uur (+opname)

Er zijn genoeg redenen om content te delen op LinkedIn. Je wilt zichtbaar zijn en dat mensen in je netwerk gaan ontdekken wie jij bent. Maar hoe zorg je er nu voor dat meer mensen op jouw bijdragen reageren zodat je meer mensen bereikt? En hoe kom je vervolgens ook daadwerkelijk met mensen in gesprek? Je ontdekt het in deze online masterclass. In een uur leer je alles wat je moet weten over het krijgen van reacties, vergroten van bereik en het realiseren van gesprekken.

Deze online masterclass is voor:

Ondernemers
Zzp’ers
Coaches of consultants
Marketing & sales professionals
Communicatieprofessionals
En iedereen in het MKB die via LinkedIn potentiële klanten wil bereiken

WE ZIJN DANKZIJ ANNEKE ABSOLUUT AAN HET GROEIEN IN ONS BEREIK OP LINKEDIN. ZEKER EEN AANRADER!

– Romy Vriens, contentmanager MailBlue –

Meer resultaat met jouw content

Er kan aardig wat tijd gaan zitten in het maken van goede content. En hoe frustrerend is het dan, als je nauwelijks reacties krijgt. Als je weken en maanden lang bijdragen publiceert, en er nooit eens een klant uit komt.

DAT KAN ANDERS!

In deze masterclass ontdek je hoe je ervoor zorgt dat mensen wél reageren. En met meer reacties op jouw bijdragen vergroot je je bereik. Maar je leert ook ook hoe je vervolgens de slag maakt van content naar gesprekken. 

MEEDOEN AAN DEZE MASTERCLASS?

Een slimme keuze,
omdat je hiermee meer potentiële klanten bereikt op LinkedIn.

WAT LEVERT DEZE MASTERCLASS JOU OP?

Na deze masterclass:

Weet je welke content zorgt voor meer reacties en dus bereik.
Weet je met welke call-to-action je meer comments krijgt op de content die je plaatst.
Weet je met wie én hoe je de interactie aangaat via 1-op-1 berichten (dm’s).
Weet je welke vragen je kunt stellen via de dm om gesprekken te realiseren, zonder opdringerig over te komen.
Weet je hoe je meer afspraken krijgt met mensen in je bestaande (eerstegraads) LinkedIn netwerk.
KORTOM: in deze masterclass ontdek je aan de hand van concrete voorbeelden en praktische tips hoe je je bereik en betrokkenheid vergroot en in contact komt met potentiële klanten.

Krijg tips en tricks hoe je contact legt met de juiste mensen in je LinkedIn netwerk ZONDER verkoperig over te komen.

Zo werkt het als je meedoet:

Meld je aan en betaal veilig online € 47 exclusief btw.
Je krijgt na betaling direct een bevestiging van je aanmelding en de factuur voor je administratie.
Een dag voor aanvang van de masterclass ontvang je de link naar Zoom om deel te nemen.
De masterclass blijft 30 dagen lang beschikbaar in de online leeromgeving. De link naar de opname krijg je na afloop van de masterclass.

 Online Masterclass
Meer reacties, interactie & gesprekken via LinkedIn

€ 77excl. 21% BTW
100% tevredenheidsgarantie

Wat anderen zeggen

Romy

Voor MailBlue waren we op zoek naar meer handvatten voor LinkedIn. Wat een interessante tips hebben we gekregen van Anneke. Tips die meteen te implementeren waren. Ideaal! Op dit moment zijn we dankzij Anneke absoluut aan het groeien in ons bereik. Zeker een aanrader!

Romy Vriens, contentmanager MailBlue

Wijnand Geuze, coachend portretfotograaf, klant PRminded | LinkedIn trainer, personal branding op LinkedIn

Anneke heeft me ontzettend goed geholpen met het verbeteren van mijn content en het uitzetten van concrete acties. Dat heeft niet alleen voor meer zichtbaar gezorgd, maar ik ben hierdoor ook veel meer met prospects in contact gekomen via LinkedIn.

Wijnand Geuze, coachend fotograaf

Jessie

Bijna al het werk dat ik nu heb komt via mijn LinkedIn-activiteiten. Het is geen rocket science, maar je moet het goed doen, wil het werken. Daarvoor moet je bij Anneke zijn.

Jessie Hagenaars, eigenaar When People Meet

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat als ik me aanmeld en er niet bij kan zijn?

De masterclass wordt opgenomen. Je kunt de masterclass 30 dagen lang terugkijken in de online leeromgeving. De link naar de opname ontvang je op 27 oktober, na afloop van de masterclass.

Wat gebeurt er nadat ik betaald heb?

Nadat je betaald hebt, ontvang je een bevestiging en factuur. Een dag voor de masterclass ontvang je de mail met de link naar zoom om deel te nemen.

Hoe lang houd ik toegang tot de masterclass?

Je houdt 30 dagen lang toegang tot de opname van de masterclass.

 Online Masterclass
Meer reacties, interactie & gesprekken via LinkedIn

€ 77excl. 21% BTW

100% tevredenheidsgarantie

Dit is een masterclass van Anneke van der Voort-Kruk

Als no-nonsense LinkedIn trainer help ik ondernemers, coaches en adviseurs zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn. In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe LinkedIn marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren. Ook werkte ik als docent op diverse HBO’s en universiteiten in Breda, London en Singapore. Cursussen geven en mijn expertise overdragen is dan ook iets wat ik enorm leuk vind om te doen.

Klanten geven terug dat ze mijn strategische, pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn LinkedIn coaching- en training programma’s bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals.

sidebar-img-anneke

Dit is een masterclass van Anneke van der Voort-Kruk

Als no-nonsense LinkedIn trainer help ik ondernemers, coaches en adviseurs zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn. In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe LinkedIn marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren. Ook werkte ik als docent op diverse HBO’s en universiteiten in Breda, London en Singapore. Webinars geven en mijn expertise overdragen is dan ook iets wat ik enorm leuk vind om te doen.

Klanten geven terug dat ze mijn strategische, pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn LinkedIn coaching- en training programma’s bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals.

sidebar-img-anneke
Back To Top