skip to Main Content
Compilatie Van 3 Foto's: Esther Korteweg Achter De Laptop, Anneke En Esther In Gesprek En Een Lose Laptop | Anneke Van Der Voort-Kruk, PRminded | Adviseur Social Media Plan | Online Profileren | LinkedIn Trainer | Voor ZZP En MKB | Bavel, Breda, Tilburg

3-maanden programma met persoonlijke, individuele begeleiding

WORD ZICHTBAAR, DEEL JE VISIE EN BEREIK MEER KLANTEN MET LINKEDIN

Stel je voor….. je werkt al jaren in je vakgebied. Hebt veel expertise en een goed verhaal.

Je werkt met leuke klanten. Maar dat zouden er wel meer mogen zijn. Bovendien komen ze bijna allemaal uit je persoonlijke netwerk. En als je eerlijk bent, begint dat netwerk inmiddels wel een beetje op te drogen.

Je zit wel op LinkedIn, maar hoe je daarmee nieuwe klanten bereikt? Geen idee.

Af en toe plaats je wat op LinkedIn. Je reageert eens ergens op. Maar er gebeurt te weinig.

Je bent niet de enige die hiermee worstelt. Veel ondernemers met wie ik werk herkennen zich hierin.

Zichtbaar worden en via LinkedIn klanten werven, vraagt om een gedegen aanpak, geen ad hoc benadering. En die aanpak leer je niet in een middag tijdens een workshop. Om echt op te vallen tussen je concurrenten, moet je je onderscheidend profileren, weten hoe je je doelgroep aanspreekt en een duidelijke strategie hebben. Dan haal je 10 keer meer resultaat uit je activiteiten op LinkedIn.

Dus mijn vraag aan jou is:

 • Wil je meer naamsbekendheid?
 • Wil jij je netwerk uitbreiden?
 • Wil je weten welke content zorgt voor nieuwe connecties?
 • Wil je meer zichtbaarheid voor jouw gedachtegoed?
 • Heb je het gevoel dat je met jouw kennis en expertise meer mensen kan interesseren voor je diensten?
 • Wil jij ontdekken hoe je via LinkedIn eindelijk nieuwe klanten aantrekt?

Als dit jouw wensen zijn, lees dan vooral door.
Omdat ik ga vertellen hoe jij ook klanten kan werven via Linkedin.

Als jij je expertise op een waardevolle manier gaat delen online, wordt LinkedIn marketing echt leuk.
Dan leveren jouw inspanningen ook het gewenste resultaat op en ga je klanten aan je binden zonder verkoperig over te komen.

Anneke Linkedin Trainingen Prminded

Niet ad hoc, maar een aanpak met een duidelijke rode draad waarbij potentiële klanten zien wat jou anders maakt.

Zo lang je ad hoc bezig blijft, zul je geen resultaat behalen en ervaar je alleen maar frustraties. Nu kun je besluiten alles zelf uit te zoeken; maar dat kost je veel tijd en energie. Hoe fijn zou het zijn als je die tijd kunt stoppen in het werken met klanten?

ZO WORD JE ZICHTBAAR MET JOUW GEDACHTEGOED EN BEREIK JE MEER KLANTEN

De afgelopen jaren heb ik tijdens het werken met klanten geanalyseerd welke stappen er nodig zijn om LinkedIn succesvol in te zetten. Deze stappen, gecombineerd met mijn 20 jaar marketingervaring, heb ik verwerkt in het programma ‘Meer klanten met LinkedIn’.

Met dit programma werk je stap voor stap naar een onderscheidende profilering op LinkedIn, een groter netwerk, meer zichtbaarheid en nieuwe opdrachtgevers.

Je kunt kiezen voor de Plus-variant of VIP-variant. Bij de VIP-variant heb je intensievere persoonlijke begeleiding, waardoor je sneller stappen maakt in je marketing op LinkedIn.

Sidebar-img-anneke

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA WAARDEVOL?

Je bent een ondernemer in de zakelijke dienstverlening. Je weet dat je met jouw kennis en ervaring een goede boterham kunt verdienen. Je werkt als consultant, trainer of coach en richt je op andere bedrijven of professionals met je bedrijf. Je dienstenaanbod is helder en je weet waarover je het hebt in je vakgebied. Nu wil je dat op LinkedIn laten zien zodat meer mensen kennismaken met jouw visie en expertise.

Ik wil ook duidelijk zijn voor wie dit programma niet geschikt is. Je moet je beseffen dat de training geen ‘quick fix’ is. Het regent niet ineens klanten na een paar berichten op LinkedIn. Het is een proces. Als je niet bereid bent om tijd en energie vrij te maken, zal het programma minder opleveren dan mogelijk is. Ik vind dat zonde en wil graag werken met gemotiveerde experts die klaar zijn om zichtbaar te worden voor een publiek dat groter is dan hun persoonlijke netwerk.

Anneke van der Voort - spreker - PR-minded

LINKEDIN EXPERT ANNEKE VAN DER VOORT

In mijn (internationale) carrière heb ik vele bedrijven en ondernemers geholpen met het vergroten van hun naamsbekendheid en zichtbaarheid. Ik heb vooral business to business gewerkt en weet wat er nodig is om top-of-mind te worden en klanten aan te trekken. Inmiddels trek ik zelf meer dan 50% van mijn klanten aan via social media, waarvan een groot deel via LinkedIn.

Mijn klanten zijn ondernemers in het MKB, veelal zelfstandig ondernemers in de zakelijke dienstverlening. Zij waarderen de manier waarop ik tot de kern kom van hun verhaal en de wijze waarop we vervolgens pragmatisch aan de slag gaan met hun marketing op LinkedIn. Omdat ik ook jaren als docent in het hoger beroepsonderwijs heb gewerkt in binnen- en buitenland, worden alle video’s en middelen die ik in mijn programma’s inzet als verhelderend en inspirerend ervaren.

“Ik volg bij Anneke een programma om mezelf online te profileren, met de nadruk op LinkedIn. Wat ik heel prettig vind is dat ze praktisch meedenkt hoe je je gedachtegoed het beste overbrengt en de rode draad daarin vasthoudt. Ze helpt me ook om stap voor stap actie te ondernemen en het overzicht te houden in die hele brij aan online mogelijkheden.”
Marcha Ringsma, begeleidt organisaties bij het optimaliseren van medewerkersbeleving, werkgeluk en vitaliteit

WAAROM IS LINKEDIN ZO BELANGRIJK?

Jouw klanten en publiek brengen een groot deel van hun tijd door online.

Wist je dat meer dan 70% van de zakelijke kopers de helft van hun research online doen voordat ze een aankoop doen? Naast Google zetten ze daar ook social media voor in. LinkedIn is daarbij het meest geschikte platform voor de zakelijke markt.

Zorg dus dat jij je op LinkedIn krachtig profileert, zodat jij top-of-mind bent als ze iemand zoeken met jouw expertise. Ik leer je hoe je dat voor elkaar krijgt.

Afbeelding Met LinkedIn Tekens| Anneke Van Der Voort-Kruk, PRminded | Adviseur Social Media Plan | Online Profileren LinkedIn Trainer | Voor ZZP En MKB | Bavel, Breda, Tilburg

3 COMPONENTEN VOOR SUCCES IN ÉÉN PROGRAMMA

HET FUNDAMENT:
EEN ONDERSCHEIDEND PROFIEL

In deze stap leggen we de basis voor jouw personal brand op LinkedIn.

We kijken naar jouw profiel als ondernemer: wat heb je te bieden, waar sta je voor en waarom doe je wat je doet?

We maken vervolgens je doelgroep glashelder en zorgen dat je de pijnpunten van je ideale klanten helder hebt. Op basis hiervan creëer je een klantgericht, onderscheidend LinkedIn profiel.

Ook maak je een LinkedIn bedrijfspagina aan. Indien nodig, scherp je op basis van deze profielen de teksten op je website aan.

LINKEDIN ROADMAP:
STRATEGIE EN PLANNING

In deze stap ontwikkel je een LinkedIn strategie en planning. Je kiest de contentvormen (blogs, video, etc.) die je wilt inzetten, bepaalt de rode draad van je content en selecteert onderwerpen.

Ook spot je kansen voor opdrachten in je bestaande netwerk en ontdek je hoe je LinkedIn met andere marketingactiviteiten integreert. Tenslotte maak je een contentplanning zodat je structuur en focus hebt.

Kies je voor persoonlijke begeleiding, dan doorlopen we de eerste twee stappen al in de eerste maand van het programma.

IMPLEMENTATIE:
VAN CONNECTIE NAAR KLANT

In deze stap ga je je LinkedIn strategie en planning uitvoeren zodat je top-of-mind wordt bij je doelgroep en met prospects in contact komt.

Je leert onder andere hoe je blogs, video’s en andere berichten maakt voor LinkedIn die waardevol zijn voor jouw potentiële klanten, welke berichten je kunt sturen naar nieuwe connecties en hoe je je netwerk uitbreidt. Je ontwikkelt lef om jouw visie te delen.

Ook creëer je structuur in je LinkedIn marketingactiviteiten, zodat je ook na het afronden van het programma weet wat je moet doen om je doelen te realiseren.

Voor deze ondernemers maakt LinkedIn het verschil

Als je denkt dat je nog niet alles uit LinkedIn haalt dan is dat waarschijnlijk ook zo. Praat maar eens met Anneke en dan weet je het zeker! Ik had behoefte om een nieuw product in mijn dienstverlening via LinkedIn onder de aandacht te brengen. Maar hoe doe je dat nou op ‘de juiste’ manier? Ik wist het gewoon niet zo goed en kon wel wat hulp gebruiken. Anneke heeft me daar super bij ondersteund. Ze begint op een zakelijke en professionele wijze bij de basis; jouw profiel. Vervolgens werkt ze via allemaal zeer relevante modules het volledige spectrum af van praktische zaken. Tot en met zaken waar ik niet eens het bestaan van wist. Ze heeft haar didactische materiaal dik op orde wat fijn is om nog eens wat terug te kijken. Ook plezierig dat ze goed bereikbaar is om vragen tussendoor te beantwoorden. Mij heeft het in ieder geval geholpen om weer up to date mijn netwerk te voorzien van relevante informatie en mijn profiel op Linkedin te professionaliseren.

Jeroen Koopen, Eigenaar BlueSkyBehaviour | Klant Van PRminded, Anneke Van Der Voort | LinkedIn Trainer & Personal Branding Coach | Bavel, Breda, Tilburg

Yes! Concreet een opdracht gekregen via LinkedIn…Met veel plezier heb ik deelgenomen aan het 3-maanden programma en heel bewust gekozen voor het programma met persoonlijke begeleiding door Anneke. De gesprekken waren aangenaam en leerzaam! Anneke heeft me niet alleen geholpen bij het neerzetten van mijn LinkedIn profiel, maar heeft ook meegedacht over teksten en de juiste tips and tricks gegeven voor mijn zichtbaarheid. Anneke komt op een fijne manier direct tot de kern en zij communiceert helder en duidelijk. Aanrader!

Brigitte Ars Van Patricia Witkamp, Witkamp Events| Klant Van PRminded, Anneke Van Der Voort | LinkedIn Trainer & Personal Branding Coach | Bavel, Breda, Tilburg

“Ik werk nu al enkele maanden met Anneke om via Linkedin – en social media in het algemeen – mijn zichtbaarheid en klantenbestand uit te breiden. Anneke heeft alle competenties om mij optimaal te begeleiden en coachen. Ze heeft mij geholpen om (nu al) dagelijks in contact te zijn/komen met potentiële klanten of samenwerkingspartners. Ik verwacht nog veel mooie resultaten.”

Foto Sepp Rickli | Klant PRminded | Anneke Van Der Voort-Kruk, PRminded | Adviseur Social Media Plan | Online Profileren | LinkedIn Trainer | Voor ZZP En MKB | Bavel, Breda, Tilburg

De persoonlijke begeleiding van Anneke heb ik als zeer prettig ervaren. Een vakvrouw, die je aan het denken zet en je op een prettige wijze begeleidt. Dankzij Anneke weet ik nu waar ik op moet focussen met TekstNuance, en vooral waarom! Ik kan Anneke aanbevelen aan iedereen die concreet en doelgericht aan zijn of haar online PR wil werken. Als deskundige maar ook als fijn persoon om mee te sparren.

Foto Wilma Van Rooijen | Klant PRminded | Anneke Van Der Voort-Kruk, PRminded | Adviseur Social Media Plan | Online Profileren | LinkedIn Trainer | Voor ZZP En MKB | Bavel, Breda, Tilburg

Anneke heeft zich voor bewezen als een prima adviseur op het gebied van LinkedIn. Nadat ik voor mezelf was begonnen werd het meer dan vroeger van belang om als professional zichtbaar te zijn. LinkedIn bleek daarbij een van de sleutelwoorden en daarover heeft Anneke alle kennis in huis. Ik heb aan den lijve ondervonden dat betrokkenheid op LinkedIn je zichtbaarheid en netwerk echt snel vergroten; ik heb daar in vrij korte tijd concreet nieuw werk door verkregen.

Foto Wim Van Beek ADDVO | Klant PRminded | Anneke Van Der Voort-Kruk, PRminded | Adviseur Social Media Plan | Online Profileren | LinkedIn Trainer | Voor ZZP En MKB | Bavel, Breda, Tilburg

DIT GA JE MET HET PROGRAMMA
‘MEER KLANTEN MET LINKEDIN’ BEREIKEN

 

 • Je profileert je onderscheidend en authentiek.
 • Je naamsbekendheid groeit.
 • Je netwerk wordt groter. Ook connecties die jou niet kennen weten jou te vinden.
 • Je krijgt lef om je visie te delen.
 • Je wordt door je doelgroep gezien als expert op jouw vakgebied.
 • Ook onbekenden worden klanten.
 • Je omzet groeit: je krijgt meer opdrachten en nieuwe klanten.

3 maanden VIP begeleiding

 • 2 dagdelen op locatie (1-op-1 sessie)
 • 3 online 1-op-1 coaching sessies van 60 minuten
 • Feedback op 6 content items (blog, video, mini blog, enz)
 • 3 maanden onbeperkt 1-op-1 vragen stellen (naar redelijkheid)
 • 9 modules met praktische videolessen
 • Praktische opdrachten, templates & checklists
 • Onbeperkt toegang tot de lesstof

* Prijs is exclusief 21% BTW
Ik neem binnen 24 uur contact op voor onze eerste afspraak.
Wil je liever eerst een persoonlijk gesprek. Klik dan hier.

Online met coaching

 • 3 online 1-op-1 coaching sessies van 60 minuten
 • Feedback op 3 content items (blog, video, miniblog, enz)
 • 9 modules met praktische videolessen
 • Praktische opdrachten, templates & checklists
 • Onbeperkt toegang tot de lesstof
 • 3 maanden lang 24/7 vragen stellen in besloten community (naar redelijkheid)

*Prijs is exclusief 21% BTW.
Ik neem contact met je op voor de online coaching sessies.

Voor deze ondernemers maakt LinkedIn het verschil

Ik ben veel meer vanuit mijn klant gaan communiceren. Ben veel zichtbaarder. en heb de drempel om mezelf letterlijk zichtbaar te maken, onder andere via video, overwonnen. Ik heb nieuwe klanten maar ook meer opdrachten bij bestaande klanten. En ik heb orde, structuur en discipline als het om social media gaat.

Foto Hedwig Van Lier Bureau Artemis Klant PRminded| Anneke Van Der Voort-Kruk, PRminded | Adviseur Social Media Plan | Online Profileren | LinkedIn Trainer | Voor ZZP En MKB | Bavel, Breda, Tilburg

Anneke’s opzet en aanpak heeft geleid tot een continue publicatie stroom van mijn boek en toename van mijn naamsbekendheid en online zichtbaarheid.

Foto Taren Mohan | Klant PRminded | Anneke Van Der Voort-Kruk, PRminded | Adviseur Social Media Plan | Online Profileren | LinkedIn Trainer | Voor ZZP En MKB | Bavel, Breda, Tilburg

Anneke stelt de goede vragen en vraagt door om je boodschap helder te krijgen zodat het een logisch verhaal wordt voor je profielbezoekers. Vervolgens geeft ze goede tips zodat je gaat opvallen als kenner of expert.

Foto Ronald Van Der Stroom | Klant PRminded | Anneke Van Der Voort-Kruk, PRminded | Adviseur Social Media Plan | Online Profileren | LinkedIn Trainer | Voor ZZP En MKB | Bavel, Breda, Tilburg

Voor mij was persoonlijke begeleiding belangrijk omdat ik graag zo gedetailleerd mogelijk wilde weten wat ik beter kan doen. Anneke heeft mij niet alleen geholpen om mijn LinkedIn op orde te krijgen, maar gaat veel dieper in op de profilering van mijn bedrijf. Ze heeft mij veel geleerd over de diversiteit van LinkedIn en tegelijkertijd geholpen mijn organisatie naar een hoger level te brengen. Anneke zoekt altijd hoe ze je nog verder kan helpen. Zelfs als ik niks meer weet te bedenken waarmee ze me van dienst kan zijn heeft zij altijd nog weer wat trucjes in de kast liggen. Mijn LinkedIn ziet er goed uit, ik heb mijn doelgroep beter in kaart en bereik meer mensen. Een aanrader!

Brigitte Ars VanMarleen Helsloot, Coach Ondernemers 50+| Klant Van PRminded, Anneke Van Der Voort | LinkedIn Trainer & Personal Branding Coach | Bavel, Breda, Tilburg

Meer verhalen van klanten

“Ik ben op het juiste spoor gezet hoe ik mij op LinkedIn wil profileren.”

Anneke heeft mij zeer goed geholpen om mijn LinkedIn profiel beter zichtbaar en concreter qua inhoud te maken. Ze heeft me op het juiste spoor gezet om beter te formuleren hoe ik mij op LinkedIn wil profileren. Met als resultaat meer inzicht in mijzelf en waar ik met mijn specialiteit naar toe wil. Ze is oprecht geïnteresseerd en weet haar ideeën goed over te brengen. Ik heb de samenwerking bovendien als bijzonder prettig ervaren.

Rob Schut, Interim Business Controller

“Anneke laat me ook zien hoe ik mijn diensten beter kan verkopen.”

Ik volg op dit moment het VIP programma ‘Meer Klanten met een Sterk Personal Brand op LinkedIn’. Behalve inzicht in LinkedIn helpt Anneke mij ook om mijn diensten beter te verkopen en mijn doelgroep nog scherper te krijgen. Ook laat ze laat me inzien hoe ik die doelgroep het beste kan bereiken. Ik ben heel blij met haar inzichten en ervaring want die helpen mij een stuk verder.

Marleen Helsloot, gelukscoach voor ondernemers 50+

“Anneke kent alle mogelijkheden van LinkedIn en weet hoe je dit kunt inzetten voor je bedrijf.”

Anneke van der Voort heeft er echt verstand van. Zij kent alle mogelijkheden van LinkedIn en weet hoe je dit kunt inzetten voor je bedrijf. Maar wat in mijn geval nog veel belangrijker was, Anneke wist mij enthousiast te krijgen om mijn boek ‘Saai is het nooit, belevenissen van een pleegouder voor pubers’ de digitale wereld in te slingeren. En ik kan je vertellen, daar had ik best een duwtje bij nodig. Dank je wel Anneke, je bent top in je vak!
Ellen Feller, auteur & procesbegeleider

“Anneke weet ook dieper door te dringen tot zaken die belangrijk zijn.”

Anneke is een inspirerende social media coach en geweldige sparring partner. Ze denkt niet alleen met je mee over social media, maar weet ook dieper door te dringen tot zaken die voor je concept belangrijk zijn: waar gaat het jou eigenlijk om bij je concept, en hoe kun je in het hoofd van je volgers komen om ze te raken en te inspireren. En vervolgens: hoe kun je je daarbij het beste kunt profileren.

Brigitte Ars, oprichter Alice goes Wild

 

“Ik heb nu veel meer structuur, een rode lijn en strategie.”

Anneke heeft mij geholpen om meer structuur in mijn marketing te brengen en om een rode lijn en strategie uit te zetten. Ik heb Anneke daarin ervaren als een praktische en nuchtere coach, een prettige sparringpartner -met humor- die heel goed aansloot bij waar ik op dat moment in mijn onderneming en proces stond. Ze denkt fijn mee, ook tussen onze afspraken door. Ze deelt haar ervaring en kennis op zo’n manier dat er alle ruimte is voor wie jij bent en waar jij staat zonder het doel uit ogen te verliezen.

Jessica Pepermans, lifecoach.

“Anneke heeft me een mooie push gegeven en duidelijk gemaakt dat je Linkedin 'eigen' kunt maken.”

Anneke heeft mij wegwijs gemaakt in de Linkedin wereld. Ik voelde altijd een soort weerstand, deels door de grootte van het hele netwerk: hoe kun je daar überhaupt iemand bereiken? Dat kan dus wel, weet ik nu. Ik ben Linkedin aan het uit proberen, aan het onderzoeken, gebruiken, ik begin Linkedin te snappen en vind het een mooi medium. Anneke heeft me een mooie push gegeven en duidelijk gemaakt dat je Linkedin ‘eigen’ kunt maken.

Amke de Kiviet, portretfotograaf

“De schop onder m’n kont om mijn ondernemersvuur brandend te houden.”

Anneke is oprecht geinteresseerd, betrokken, hands-on en deskundig (zowel on- als offline!). Ze gaat er echt samen voor om je vooruit te helpen. Daarin denkt ze actief mee hoe ze je het beste kan faciliteren. Ik vond onze coachingsessies heel prettig. Het gaf me focus, vertrouwen en soms een schop onder m’n kont om mijn ondernemersvuur brandend te houden.

Nathalie Bourne, eigenaar Bourne2connect.

DETAILS VAN HET PROGRAMMA
MEER KLANTEN MET LINKEDIN

Ontdek hoe je LinkedIn kunt gebruiken zodat je nieuwe klanten aantrekt. ​Ik vertel​ wat werkt (en wat niet).
Dus waarom zelf alles uitzoeken en testen als ​ik het tijdrovende werk al heb gedaan? ​

Module 1

Je ondernemers-DNA

Waar ben je goed in, wat doe je, op welke manier en waarom? Maar ook wat zijn belangrijke waarden voor jou en wat is je kijk op je vakgebied? Dit helder maken creëert de perfecte basis voor een onderscheidende profilering.

Module 2

Je ideale klant

Wie zijn de ideale klanten voor jouw dienstverlening? Wat kenmerkt ze en wat zijn hun verlangens en pijnpunten? Hoe beter je je ideale klant kent, hoe beter je hem kunt aanspreken op LinkedIn.

Module 3

Een klantgericht & onderscheidend LinkedIn profiel

Met alle input van module 1 en 2 maak je een LinkedIn profiel waarmee je goed gevonden wordt en opvalt tussen alle andere profielen. Met als resultaat meer relevante profielbezoekers en een onweerstaanbare eerste indruk.

Module 4

Doelen stellen & monitoren

Op basis van de doelen die je wilt bereiken voor je bedrijf, leer je welke LinkedIn doelen je kunt stellen, en hoe je die vervolgens monitort. Daarmee heb je de tools in handen om je activiteiten op LinkedIn voortdurend te verbeteren.

Module 5

LinkedIn content strategie & planning

Bepaal de rode draad van je content & krijg oneindig veel ideeën voor onderwerpen. Kies uit de vele mogelijke contentvormen (blogs, video, miniblogs, visuele content, enz), en stel de voor jou ideale combinatie vast. Werk alles uit in een overzichtelijke contentkalender en bepaal ook hoe je LinkedIn met andere marketingactiviteiten integreert.

Module 6

Kansen spotten in je huidige netwerk

Analyseer je online & offline netwerk en ontdek bij wie of welke bedrijven er nu al kansen zijn voor een nieuwe opdracht. Krijg suggesties om de kracht van je netwerk te benutten en meer ambassadeurs te creëren voor jouw dienstverlening.

Module 7

Praktisch gebruik LinkedIn

Welke instellingen zijn relevant? Hoe zorg je dat je berichten krijgt te zien die relevant zijn voor jou. En heel belangrijk; hoe creëer je routine in je marketing op LinkedIn?

Module 8

Content maken voor LinkedIn

Leer hoe je effectief blogs, miniblogs, video, visuele en andere vormen van content maakt. Ga vervolgens aan de slag met berichten plaatsen zodat je zichtbaar wordt en gezien gaat worden als expert. Kies je voor het Plus- of VIP-programma, dan krijg je ook feedback van mij op de content die je maakt.

Module 9

Je netwerk uitbreiden

Om klanten te werven onder nog onbekende connecties, ga je je netwerk uitbreiden met personen die tot jouw doelgroep behoren. Je leert welke berichten je kunt sturen naar nieuwe connecties en wat effectieve opvolg strategieën zijn.

MIJN SUPER STERKE GARANTIE


Het mooie aan het programma ‘Meer Klanten met een Sterk Personal Brand op LinkedIn’ is dat je direct concrete resultaten ziet. Je past je LinkedIn profiel aan en je ziet je profielbezoeken stijgen. Vond je het altijd lastig de rode draad van je content te bepalen? Met de heldere uitleg in dit programma kun je hier meteen mee aan de slag en bouw je op een effectieve manier aan je zichtbaarheid. En met de praktische tips hoe jij je LinkedIn netwerk uitbreidt, kom je direct al dagelijks met nieuwe potentiele klanten in contact.

Heb jij na 30 dagen niet het gevoel dat ‘Meer Klanten met een Sterk Personal Brand op LinkedIn’ jou verder helpt om naamsbekendheid op te bouwen en je krachtig online te profileren? Dan kun je tot 30 dagen na aanmelding je geld teruggestort krijgen.

100% garantie

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wanneer kan ik beginnen met dit programma?

Je kunt je direct aanmelden voor het programma.  Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je de factuur en krijg je een bevestiging met inloggegevens zodat je meteen kunt beginnen. Ook stuur ik je dan een uitnodiging voor de online community en neem ik binnen een dag contact met je op om een afspraak te maken voor de eerste coaching sessie of live bijeenkomst.

Wat gebeurt er nadat ik betaald heb?

Nadat je je bestelling hebt geplaatst en betaald hebt, ontvang je direct een factuur en krijg je een bevestiging met de link naar de online leeromgeving. Ook ontvang je dan een uitnodiging voor de online community en neem ik binnen een dag contact met je op om een afspraak te maken voor de eerste coaching sessie of live bijeenkomst.

Hoe lang duurt het programma?

Vip programma

Als je voor het VIP programma kiest, dan plannen we de persoonlijke sessies in de eerste 3 maanden nadat je gestart bent. Je hebt bovendien drie maanden lang mijn volledige aandacht; je kunt 1-op-1 vragen stellen en feedback vragen op je content. Samen zorgen we ervoor dat je maximaal resultaat gaat behalen met LinkedIn. Na die 3 maanden houd je nog 9 maanden toegang tot de besloten online community. Je houdt uiteraard onbeperkt toegang tot de online lesstof.

Plus programma

Volg je het Plus programma dan plannen we de 2 coachingsessies in de eerste 3 maanden nadat je begonnen bent. Je kunt gedurende deze 3 maanden ook feedback vragen op je content. Daarnaast heb je een jaar lang toegang tot de besloten community waar je vragen kunt stellen over het programma. Je houdt uiteraard onbeperkt toegang tot de online lesstof.

Is dit programma aftrekbaar van de belasting?

Ja, je kunt dit programma aftrekken van de belasting onder studiekosten.

Hoeveel persoonlijke begeleiding krijg ik?

Dat hangt af van het programma dat je kiest.

VIP programma

In het VIP programma plannen we twee dagdelen op locatie (bij voorkeur in de eerste maand). Daarnaast hebben we 3 online coaching sessies van 60 minuten. Ook kun je gedurende de eerste 3 maanden een-op-een vragen stellen en feedback vragen op je content. Na de eerste 3 maanden kun je nog 9 maanden lang vragen stellen over het programma in de besloten online community.

Plus programma

In het Plus programma zijn 2 coaching sessies opgenomen van 60 minuten. Ook kun je gedurende de eerste 3 maanden feedback vragen op je content. Daarnaast heb je een jaar lang toegang tot de besloten community waar je vragen kunt stellen over het programma.

Hoeveel tijd kost de training?

Het kost ongeveer 10- 12  uur om de modules door te nemen en de opdrachten te maken. Dit is exclusief de tijd om content te maken, actief te zijn op LinkedIn en gesprekken te voeren met prospects.

Voor wie is dit programma niet geschikt?

Dit programma is niet geschikt voor beginnende ondernemers die nog moeten bepalen wat ze precies willen gaan aanbieden.

Kan ik overleggen welk pakket het beste bij mij past?

Jazeker! Stuur je vraag via anneke@pr-minded.nl of bel me op 06 – 417 44676.
Dan help ik je de beslissing te nemen die het beste past bij jou en bij waar je nu staat met je bedrijf.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Stuur dan even een mail naar anneke@pr-minded.nl

3 MEEST GENOEMDE REDENEN OM DIT PROGRAMMA TE VOLGEN

 • Ik wil dat ik meer mensen bereik met mijn visie en ideeën, maar heb geen idee hoe ik dat doe op LinkedIn.
 • Ik wil klanten aantrekken buiten mijn bestaande netwerk.
 • Ik wil iemand die mij helpt door de bomen het bos te zien in alle opties die je hebt op LinkedIn en die zorgt dat ik gefocust blijf.

ER IS G​​​​EEN BETERE INVESTERING DAN EEN INVESTERING IN JEZELF

Kun jij dagelijks een kwartiertje besteden aan LinkedIn? En heb je iedere week of iedere twee weken tijd om nieuwe contacten te leggen en content te maken? Als je dat structureel doet, heb je over een paar maanden meer nieuwe opdrachten waar jij blij van wordt. Honderd procent zeker.

Zeg eens eerlijk…

 • ​Wil je meer controle hebben over het succes van je bedrijf?
 • ​Wil ​je meer impact hebben met je boodschap​?
 • ​Wil jij ​meer klanten aantrekken voor je bedrijf?
 • ​Wil je​ klanten binnenhalen zonder verkoperig te zijn, maar op een manier die goed voelt en past bij jou?

Het trainingsprogramma ‘Meer Klanten met LinkedIn’ biedt de kennis en handvaten die je nodig hebt om dit te realiseren. En kies je voor 1-op-1-coaching, dan ga je nog sneller impact maken met je bedrijf.

3 maanden VIP begeleiding

 • 2 dagdelen op locatie (1-op-1 sessie)
 • 3 online 1-op-1 coaching sessies van 60 minuten
 • Feedback op 6 content items (blog, video, mini blog, enz)
 • 3 maanden onbeperkt 1-op-1 vragen stellen (naar redelijkheid)
 • 9 modules met praktische videolessen
 • Praktische opdrachten, templates & checklists
 • Onbeperkt toegang tot de lesstof

* Prijs is exclusief 21% BTW
Ik neem binnen 24 uur contact op voor onze eerste afspraak.
Wil je liever eerst een persoonlijk gesprek. Klik dan hier.

Online met coaching

 • 3 online 1-op-1 coaching sessies van 60 minuten
 • Feedback op 3 content items (blog, video, miniblog, enz)
 • 9 modules met praktische videolessen
 • Praktische opdrachten, templates & checklists
 • Onbeperkt toegang tot de lesstof
 • 3 maanden lang 24/7 vragen stellen in besloten community (naar redelijkheid)

*Prijs is exclusief 21% BTW.
Ik neem contact met je op voor de online coaching sessies.

Back To Top
Open chat
1
Welkom!
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur mij hier dan een berichtje.

Ik help je snel verder!