skip to Main Content

Online Masterclass
Zo werkt LinkedIn voor ondernemers 

Ontdek de spelregels en mogelijkheden van LinkedIn en raak vertrouwd met LinkedIn als zakelijk social media kanaal

Doe je ook mee?

Deze masterclass is voor:

Zzp’ers
Coaches of consultants
Interim professionals
MKB ondernemers


Bijna al het werk dat ik nu heb, komt via mijn LinkedIn-activiteiten. Het is geen rocket science, maar je moet het goed doen, wil het werken. Daarvoor moet je bij Anneke zijn.

– Jessie Hagenaars, eigenaar Events Etc. –

Zit je wel op LinkedIn, maar haal je er nog te weinig uit?

Vraag je je af hoe LinkedIn nu precies werkt?
Scrol je wel regelmatig door je tijdslijn op LinkedIn, maar levert het je nog te weinig op?
Loop je regelmatig tegen praktische zaken aan?
Wil je weten wat LinkedIn voor jou kan doen als ondernemer?
Voel je een drempel om zelf berichten te plaatsen, omdat je niet weet wat gepast is en hoe je dat doet?

Veel ondernemers zitten wel op LinkedIn maar halen er nog te weinig uit.
Ze scrollen wat, liken eens een bericht. Maar weten eigenlijk niet hoe LinkedIn effectief ingezet kan worden. Want wat plaats je als je zelf berichten deelt? Waar let je dan op? En heb je dan een bedrijfspagina nodig of post je juist vanuit je persoonlijke profiel? En hoe zit het met hashtags?

Als je deze vragen hebt, dan is deze masterclass zeker geschikt voor jou.

Zo kun jij LinkedIn in het nieuwe jaar maximaal inzetten om klanten te werven.

MEEDOEN AAN DEZE ONLINE MASTERCLASS?

Een slimme keuze,
omdat je hiermee
vol vertrouwen in contact komt
met
potentiële klanten.

“Sinds ik met Anneke werk heb ik eindelijk structuur in mijn aanpak van LinkedIn en ben ik consistent zichtbaar. Mijn profielbezoeken zijn gestegen en ik kom makkelijker met nieuwe relevante mensen in contact .”

WAT LEVERT DEZE MASTERCLASS JOU OP?

Na deze online masterclass:

Ben je bekend met de do’s en dont’s van LinkedIn zodat je weet hoe je effectief nieuwe contacten legt.
Snap je het verschil tussen een persoonlijke pagina en bedrijfspagina en weet je hoe je beiden kunt gebruiken op LinkedIn.
Weet je precies waarop je moet letten als je zelf LinkedIn berichten wil publiceren met als resultaat dat je berichten meer bereik krijgen. En natuurlijk ook hoe je een eigen bijdrage plaatst.
Heb je heel veel ideeën voor eigen berichten en hoef je je niet langer suf te piekeren waarover je kunt posten.
Weet je hoe je hashtags gebruikt en welke relevant voor jou zijn. Daarmee worden je berichten beter gevonden en bereik je meer mensen op LinkedIn.

Zo werkt het als je je aanmeldt:

Meld je aan en ontvang direct een bevestiging per mail.
Klik op de link in de mail om direct de masterclass te bekijken.
Je houdt tot en met 31 december 2022 toegang tot de masterclass.

 ONLINE MASTERCLASS
Zo werkt LinkedIn voor ondernemers

Wat anderen zeggen

Jim

Anneke is een no-nonsense LinkedIn-expert. Ik hou van Anneke’s gestructureerde aanpak en energie. Ze is een geweldige doelgerichte gids om je bedrijf op LinkedIn neer te zetten.

Jim Lippens, founder Happiness at Work Conference & Movement

MC

Anneke is een kei in alles wat LinkedIn aangaat.

Jessie

Bijna al het werk dat ik nu heb komt via mijn LinkedIn-activiteiten. Het is geen rocket science, maar je moet het goed doen, wil het werken. Daarvoor moet je bij Anneke zijn.

Jessie Hagenaars, eigenaar Events Etc.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Voor wie is deze masterclass vooral geschikt?

Deze masterclass is vooral geschikt voor ondernemers of professionals die LinkedIn wel op LinkedIn zitten, maar er nog niet helemaal vertrouwd mee zijn. Je wilt graag ontdekken wat er allemaal mogelijk is met LinkedIn zodat je het ‘goed doet’ als je actiever met LinkedIn aan de slag gaat om bijvoorbeeld met nieuwe klanten in contact te komen.

Is de masterclass live?

De masterclass kun je on demand kijken en is al eerder opgenomen. Daarom heb je direct toegang tot de masterclass.

Dit is een masterclass van Anneke van der Voort-Kruk

Als no-nonsense LinkedIn trainer help ik ondernemers, coaches en adviseurs zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn. In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe LinkedIn marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren. Ook werkte ik als docent op diverse HBO’s en universiteiten in Breda, London en Singapore. Cursussen geven en mijn expertise overdragen is dan ook iets wat ik enorm leuk vind om te doen.

Klanten geven terug dat ze mijn strategische, pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn LinkedIn coaching- en training programma’s bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals.

sidebar-img-anneke

Dit is een masterclass van Anneke van der Voort-Kruk

Als no-nonsense LinkedIn trainer help ik ondernemers, coaches en adviseurs zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn. In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe LinkedIn marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren. Ook werkte ik als docent op diverse HBO’s en universiteiten in Breda, London en Singapore. Webinars geven en mijn expertise overdragen is dan ook iets wat ik enorm leuk vind om te doen.

Klanten geven terug dat ze mijn strategische, pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn LinkedIn coaching- en training programma’s bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals.

sidebar-img-anneke
Back To Top