skip to Main Content

ONLINE MASTERCLASS

Bereik meer klanten met een LinkedIn nieuwsbrief

Meld je aan en start direct

Steeds meer mensen weten de weg naar LinkedIn te vinden. Hoe zorg je dat je tussen alle berichten die worden gedeeld, toch je potentiële klanten bereikt? Met de LinkedIn nieuwsbrief! In deze online masterclass leer je in een uur alles wat je moet weten om met een LinkedIn nieuwsbrief je fanbase te vergroten en meer klanten te bereiken.

Deze online masterclass is voor:

Ondernemers
Zzp’ers
Coaches of consultants
Marketing & sales professionals
Communicatieprofessionals
En iedereen in het MKB die via LinkedIn potentiële klanten wil bereiken

WE ZIJN DANKZIJ ANNEKE ABSOLUUT AAN HET GROEIEN IN ONS BEREIK OP LINKEDIN. ZEKER EEN AANRADER!

– Romy Vriens, contentmanager MailBlue –

Jouw LinkedIn nieuwsbrief
in de inbox van potentiële klanten

Wil je zichtbaar zijn op LinkedIn, dan heb je veel mogelijkheden om je doelgroep te bereiken. Je kunt tekstberichten maken, foto’s laten zien, een video of presentatie delen Maar er is niets zo krachtig als de LinkedIn nieuwsbrief. Een nieuwsbrief op LinkedIn, kan dat?

JAZEKER!

Zonder te vragen om een e-mailadres kun jij je eigen nieuwsbrief publiceren op LinkedIn. Zowel op je persoonlijke profiel als op je bedrijfspagina. En het goeie nieuws is, dat jouw LinkedIn-nieuwsbrief gegarandeerd in de mailbox van jouw connecties terecht komt, zodra ze zich abonneren. Zelfs als ze een dagje vrij hebben van LinkedIn😉. Het is een krachtige tool om je droom-klanten binnen te halen dus.

In deze masterclass leer je alles moet je moet weten om je LinkedIn nieuwsbrief te lanceren en te blijven publiceren. Na deze masterclass kun je meteen van start zonder eerst alles zelf uit te zoeken!

MEEDOEN AAN DEZE MASTERCLASS?

Een slimme keuze,
omdat je hiermee meer potentiële klanten bereikt op LinkedIn.

“Zonder alle rompslomp van e-mailmarketing een nieuwsbrief voor jouw bedrijf!”

WAT LEVERT DEZE MASTERCLASS JOU OP?

Na deze masterclass:

Weet je hoe je een LinkedIn nieuwsbrief aanmaakt. Je kunt direct van start.
Weet je waarop je moet letten bij het bedenken van een naam voor je nieuwsbrief zodat klanten zich aangesproken voelen.
Heb je oneindig veel ideeën voor nieuws-briefonderwerpen waarmee je je potentiële klanten activeert.
Weet je hoe je likes en reacties krijgt op je nieuwsbrief zodat ook mensen buiten je netwerk jou leren kennen.
Ken je de manieren om je nieuwsbrief-abonnees te laten groeien zodat je je fanbase bij iedere publicatie vergroot.
Weet je wat een goede frequentie en lengte is van jouw LinkedIn nieuwsbrief.
Weet je hoe je een nieuwsbrief op LinkedIn kunt combineren met een nieuwsbrief via bijvoorbeeld Mailchimp of Active Campaign.
KORTOM: met deze Masterclass bespaar je je uren werk omdat je niet zelf hoeft te zoeken naar de beste tips en tricks voor jouw LinkedIn nieuwsbrief.

Met een LinkedIn nieuwsbrief bouw je aan je eigen fanbase op LinkedIn.
Je verhoogt het aantal profielbezoeken, de naamsbekendheid en betrokkenheid bij je bedrijf.
En dat leidt simpelweg tot meer nieuwe klanten.

Zo werkt het als je meedoet:

Meld je aan en betaal veilig online € 67 ex btw. Ontvang per e-mail de factuur.
Je krijgt na betaling direct de inloggegevens zodat je meteen de masterclass kunt bekijken.
De masterclass blijft drie maanden lang beschikbaar in de online leeromgeving.

 Online Masterclass
LinkedIn nieuwsbrief

€ 67excl. 21% BTW
100% tevredenheidsgarantie

Wat anderen zeggen

Romy

Voor MailBlue waren we op zoek naar meer handvatten voor LinkedIn. Wat een interessante tips hebben we gekregen van Anneke. Tips die meteen te implementeren waren. Ideaal! Op dit moment zijn we dankzij Anneke absoluut aan het groeien in ons bereik. Zeker een aanrader!

Romy Vriens, contentmanager MailBlue

Gerjo Schepers, deelnemer masterclass Meer bereik met een LinkedIn nieuwsbrief van Anneke van der Voort | LinkedIn trainer, personal branding op Linkedin, Bavel, Breda, Tilburg

De masterclass ‘Bereik meer klanten met een LinkedIn nieuwsbrief’ was zeer waardevol. Anneke weet heel duidelijk en tot the point uit te leggen met praktische voorbeelden hoe je de nieuwsbrief kunt gebruiken en hoe je hiermee meer klanten kunt genereren. We gaan het de komende tijd dan ook zeker inzetten voor ons bedrijf VierVitaal. Wat mij betreft is deze masterclass een aanrader. Een uurtje van je tijd levert je veel kennis op, aangereikt door een expert op dit vlak.

Gerjo Schepers, sociaal ondernemer, werkt aan een vitaler Nederland

Francis Liem, deelnemer masterclass Meer bereik met een LinkedIn nieuwsbrief van Anneke van der Voort | LinkedIn trainer, personal branding op Linkedin, Bavel, Breda, Tilburg

Dank je wel voor de duidelijke masterclass. Fijn om een quickstart te kunnen maken met het maken van een Linkedin Nieuwsbrief met behulp van jouw informatie en tips. Een aanrader!

Francis Liem, zakelijk tekenaar

Jessie

Bijna al het werk dat ik nu heb komt via mijn LinkedIn-activiteiten. Het is geen rocket science, maar je moet het goed doen, wil het werken. Daarvoor moet je bij Anneke zijn.

Jessie Hagenaars, eigenaar Events Etc.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat als ik me aanmeld en niet direct tijd heb om te kijken?

Je kunt de masterclass drie maanden lang bekijken in de online leeromgeving. Dus je hebt genoeg tijd.

Wat gebeurt er nadat ik betaald heb?

Nadat je betaald hebt, ontvang je een bevestiging en factuur. En je ontvangt direct de inloggegevens om de masterclass te bekijken.

Hoe lang houd ik toegang tot de masterclass?

Je houdt 3 maanden lang toegang tot de masterclass.

 Online Masterclass
LinkedIn nieuwsbrief

€ 67excl. 21% BTW

100% tevredenheidsgarantie

Dit is een masterclass van Anneke van der Voort-Kruk

Als no-nonsense LinkedIn trainer help ik ondernemers, coaches en adviseurs zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn. In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe LinkedIn marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren. Ook werkte ik als docent op diverse HBO’s en universiteiten in Breda, London en Singapore. Cursussen geven en mijn expertise overdragen is dan ook iets wat ik enorm leuk vind om te doen.

Klanten geven terug dat ze mijn strategische, pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn LinkedIn coaching- en training programma’s bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals.

sidebar-img-anneke

Dit is een masterclass van Anneke van der Voort-Kruk

Als no-nonsense LinkedIn trainer help ik ondernemers, coaches en adviseurs zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn. In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe LinkedIn marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren. Ook werkte ik als docent op diverse HBO’s en universiteiten in Breda, London en Singapore. Webinars geven en mijn expertise overdragen is dan ook iets wat ik enorm leuk vind om te doen.

Klanten geven terug dat ze mijn strategische, pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn LinkedIn coaching- en training programma’s bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals.

sidebar-img-anneke
Back To Top