skip to Main Content

Live Training – donderdag 16 mei

LinkedIn Strategie & Content Planning in één dag 

Een hands-on training voor ondernemers die streven naar authentieke zichtbaarheid op LinkedIn, met een stevige strategische basis.

Doe je ook mee?

Deze live training is voor:

Zzp’ers
Coaches of consultants
Interim professionals
MKB ondernemers


Bijna al het werk dat ik nu heb, komt via mijn LinkedIn-activiteiten. Het is geen rocket science, maar je moet het goed doen, wil het werken. Daarvoor moet je bij Anneke zijn.

– Jessie Hagenaars, eigenaar Events Etc. –

Zit je wel op LinkedIn, maar ben je vooral ad hoc aanwezig?

Heb je regelmatig het gevoel dat je ‘maar wat doet’ op LinkedIn?
Geeft het inconsistent posten je een onrustig gevoel?
Word je regelmatig tegengehouden door gedachtes als “Wie ben ik om dit te posten?”
Heb je behoefte aan een heldere lijn in je LinkedIn-bijdragen?
Wil je vol vertrouwen en authentieke content delen, gesteund door een sterk plan?

Veel ondernemers zitten wel op LinkedIn maar halen er nog te weinig uit.
Ze zitten vast in het patroon van impulsief posten op LinkedIn, zonder een duidelijk plan. Dat brengt twijfels en vragen met zich mee. Heeft het wel zin? Wie zit er op me te wachten? Hoe krijg ik meer samenhang in mijn posts? Hoe zorg ik dat de content die ik plaats past bij mij en tegelijkertijd waardevol is voor mijn doelgroep?

Als je deze vragen hebt, dan is deze live training zeker geschikt voor jou. Je ontwikkelt een LinkedIn-strategie en contentplan om vervolgens met zelfvertrouwen en consistentie te posten. Je overwint persoonlijke barrières en legt de basis om authentiek content te posten, op jouw voorwaarden.

Zo kun jij LinkedIn maximaal inzetten om consistent zichtbaar te zijn en nieuwe klanten te werven.

“Sinds ik met Anneke werk heb ik eindelijk structuur in mijn aanpak van LinkedIn en ben ik consistent zichtbaar. Mijn profielbezoeken zijn gestegen en ik kom makkelijker met nieuwe relevante mensen in contact .”

WAT LEVERT DEZE LIVE TRAINING JOU OP?

LinkedIn Live Dag Een LinkedIn Strategie En Contentplan In Een Dag | Training Van Anneke Van Der Voort-Kruk | Bavel, Breda, Tilburg

Na deze live dag:

Ken je de kracht van de diverse LinkedIn contentvormen: van tekstbijdragen tot video’s, informatieve documenten en aansprekende visuals.
Heb je een keuze gemaakt voor contentvormen die je wilt inzetten, afgestemd op wat past bij jou en de doelen die je wilt bereiken.
Heb je helderheid over de voor jou belangrijke content thema’s.
Heb je heel veel ideeën voor bijdragen en hoef je je niet langer suf te piekeren waarover je kunt posten.
Heb je een doordachte LinkedIn strategie als basis voor je content en activiteiten op LinkedIn.
Heb je een heldere contentplanning ontwikkeld, klaar om te gaan posten, waardoor je consistent en authentiek zichtbaar wordt.
Voel je vertrouwen om content te plaatsen, omdat je weet dat de gekozen aanpak bij je past.

Belangrijke informatie als je je aanmeldt:

De live dag vindt plaats op donderdag 16 mei van 10.00 – 16.30 uur op een inspirerende locatie in Breda.
De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.
Zodra je je aanmeldt, ontvang je direct een bevestiging per mail.
De live dag is inclusief een heerlijke lunch.

Wat anderen zeggen

Jim

Anneke is een no-nonsense LinkedIn-expert. Ik hou van Anneke’s gestructureerde aanpak en energie. Ze is een geweldige doelgerichte gids om je bedrijf op LinkedIn neer te zetten.

Jim Lippens, founder Happiness at Work Conference & Movement

MC

Anneke is een kei in alles wat LinkedIn aangaat.

Jessie

Bijna al het werk dat ik nu heb komt via mijn LinkedIn-activiteiten. Het is geen rocket science, maar je moet het goed doen, wil het werken. Daarvoor moet je bij Anneke zijn.

Jessie Hagenaars, eigenaar When people meet

MEEST GESTELDE VRAGEN

Voor wie is deze live dag vooral geschikt?

Deze live training is ideaal voor ondernemers en professionals die ad hoc content delen zonder vastomlijnde strategie. Je wilt meer structuur en planning, maar weet niet hoe je dat voor elkaar krijgt. Of misschien weet je het wel, maar komt het er niet van om ook echt een strategie en contentplanning voor LinkedIn te maken.

Waar wordt de training gehouden?

Dit is een eendaagse training live op een inspirerende locatie in Breda op 16 mei, van 10.00 – 16.30 uur.

Hoe groot is de groep?

De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers zodat er voldoende ruimte is om vragen te stellen en persoonlijke feedback te krijgen op jouw strategie en planning.

Wat heb ik nodig voor deze dag?

Het is aan handig als je je laptop of een ipad meeneemt.

Waar kan ik me aanmelden en wat is het annuleringsbeleid?

Je kunt je via deze link aanmelden. De annuleringsvoorwaarden vind je hier.

Wat maakt deze live dag bijzonder?

Deze dag is praktisch en hands-on. Je gaat met een heel concreet resultaat naar huis . Daarnaast geeft deze dag je een enorme inspiratieboost. Je profiteert op deze dag van mijn meer dan 20+ marketing ervaring en 15 jaar LinkedIn expertise.

Dit is een training van Anneke van der Voort-Kruk

Als no-nonsense LinkedIn trainer help ik ondernemers, coaches en adviseurs zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn. In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe LinkedIn marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren. Ook werkte ik als docent op diverse HBO’s en universiteiten in Breda, London en Singapore. Cursussen geven en mijn expertise overdragen is dan ook iets wat ik enorm leuk vind om te doen.

Klanten geven terug dat ze mijn strategische, pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn LinkedIn coaching- en training programma’s bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals.

sidebar-img-anneke

Dit is een live training van Anneke van der Voort-Kruk

Als no-nonsense LinkedIn trainer help ik ondernemers, coaches en adviseurs zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn. In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe LinkedIn marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren. Ook werkte ik als docent op diverse HBO’s en universiteiten in Breda, London en Singapore. Webinars geven en mijn expertise overdragen is dan ook iets wat ik enorm leuk vind om te doen.

Klanten geven terug dat ze mijn strategische, pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn LinkedIn coaching- en training programma’s bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals.

sidebar-img-anneke
Back To Top