skip to Main Content

Zoek je een inspirerende LinkedIn spreker voor je event of bijeenkomst? LinkedIn en personal branding zijn onderwerpen die veel ondernemers aanspreken en zorgen daarmee voor een hoge opkomst op je event.

Afhankelijk van jouw wens leer ik je publiek in 30 – 90 minuten wat er nodig is om LinkedIn succesvol in te zetten; hoe je je onderscheidend profileert, wat je nodig hebt om top-of-mind te worden in je netwerk, hoe je je als autoriteit neerzet op LinkedIn en wat de laatste LinkedIn trends zijn.

Of het nu om een grote of kleine groep gaat, ik vertel jouw publiek graag op een interactieve manier wat de mogelijkheden zijn van LinkedIn of hoe je met een sterk personal brand op LinkedIn meer klanten aantrekt.

Inmiddels heb ik als LinkedIn expert vele inspiratiesessies en lezingen mogen verzorgen op congressen, voor businessclubs en bedrijven, waaronder de Rabobank, Social Media Ondernemer Congres, BC2021 ondernemersevent, SLIM event gemeente Moerdijk, Inspiratie 3-daagse ROC Da Vinci, Tuinprofessional Dagen, Rotary Club, Hogeschool Avans en Breda University.

Ik combineer 15 jaar ervaring op LinkedIn met 20 jaar internationale marketing ervaring in een busines-to-business omgeving. Daardoor weet ik wat relevant is voor ondernemers en kan ik ze inspireren met vele voorbeelden en praktijkcases.

Anneke van der Voort - spreker - PR-minded
Back To Top