skip to Main Content

[GRATIS] LinkedIn Routine Challenge

24 – 28 oktober 2022

Wil jij meer meer focus en structuur in je aanpak van LinkedIn?

In deze GRATIS online challenge leer hoe je een LinkedIn routine opbouwt zodat je consistenter zichtbaar bent in minder tijd.

Deze online challenge is voor:

Ondernemers
Zzp’ers
Coaches of consultants
Marketing & sales professionals
Communicatieprofessionals
En iedereen in het MKB die meer uit LinkedIn wil halen

De LinkedIn routine die Anneke van der Voort me heeft geleerd, leverde binnen 2 dagen al een nieuwe klant op. Deze challenge is een aanrader!
– Tony Bruys, uitgever. –

Heb je het gevoel dat je maar wat doet op LinkedIn?

 • Scrol je dagelijks door je tijdslijn op LinkedIn zonder structuur?
 • Plaats je weleens berichten maar is dat nog erg hap snap?
 • Vraag je je af hoe je in minder tijd meer resultaat krijgt?
 • Wil je consistenter zichtbaar zijn op LinkedIn?

Veel ondernemers zitten wel op LinkedIn het levert ze nog weinig op. Ze scrollen wat, liken eens een bericht en plaatsen af en toe zelf een keer iets. Herkenbaar? Zonde! Zo gaat er veel tijd verloren. En je laat je de kans om met de juiste mensen in contact te komen onbenut.

Word beter zichtbaar met meer focus en structuur 

LinkedIn is het platform om met nieuwe klanten in contact te komen en je netwerk te laten zien wat je kunt betekenen. Met een dagelijkse en wekelijkse routine bereik je meer op LinkedIn en verlies je minder tijd. Wil jij LinkedIn op een effectievere manier gaan inzetten?

Schrijf je dan meteen in voor de LinkedIn Routine Challenge.

MEEDOEN?

Een slimme keuze,
omdat je hiermee van je beter zichtbaar wordt en meer tijd overhoudt.

WAT LEVERT DEZE CHALLENGE JOU OP?

Na deze challenge…

 • Heb je een dagelijkse en wekelijkse routine die je meer volgers, connecties, profielbezoekers en zichtbaarheid oplevert.
 • Maak je een professionele eerste indruk met je persoonlijke profiel.
 • Heb je oneindig veel ideeën voor berichten.
 • Weet je hoe je binnen een uur minimaal 2 berichten kunt maken om zelf te plaatsen.
 • Weet je hoe je je LinkedIn netwerk uitbreidt met potentiële klanten
 • Weet je hoe je je acties op LinkedIn monitort.

Zo werkt deze online challenge

 • Meld je aan en ontvang direct een bevestiging.
 • Op maandag 24 oktober ontvang je toegang tot dag 1 van de challenge.
 • Daarna krijg je iedere dag toegang tot een nieuwe les. 
 • Aan de hand van de video’s en opdrachten ga je direct zelf aan de slag met het verbeteren van je bedrijfspagina.
 • In de community die bij de challenge hoort, kun je vragen stellen.
 • Je houdt een maand lang toegang tot al het cursusmateriaal. Zo kun je later nog eens dingen terugkijken en opzoeken.

Wat anderen zeggen

Jessie

Bijna al het werk dat ik nu heb komt via mijn LinkedIn-activiteiten. Het is geen rocket science, maar je moet het goed doen, wil het werken. Daarvoor moet je bij Anneke zijn.

Jessie Hagenaars, eigenaar Events Etc.

Jim

Anneke is een no-nonsense LinkedIn-expert. Ik hou van Anneke’s gestructureerde aanpak en energie. Ze is een geweldige doelgerichte gids om je bedrijf op LinkedIn neer te zetten.

Jim Lippens, founder Happiness at Work Conference & Movement

MC

Anneke is een kei in alles wat LinkedIn aangaat.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hoe lang duurt de challenge?

De challenge duurt van 24 t/m 28 oktober 2022. Zodra je je aanmeldt ontvang je een bevestiging. Op maandag 24 oktober ontvang je de mail met toegang tot dag 1 van de challenge. Iedere dag krijg je toegang tot een nieuw onderdeel van de challenge.

Zijn er lessen op vaste tijden?

De challenge is online. Je gaat in je eigen tijd aan de slag met de video’s en opdrachten van de challenge. De challenge is zo opgezet dat je in een hele korte tijd snel resultaat bereikt.

Hoeveel tijd heb ik nodig voor de challenge?

Iedere dag krijg je een of twee korte video’s van 5 – 10 minuten en een opdracht. Hier ga je vervolgens op LinkedIn mee aan de slag. Reken op 3- 4  uur voor de hele challenge.

Wat gebeurt er nadat ik betaald heb?

Nadat je betaald hebt, ontvang je een factuur en een e-mail waarin alle informatie over deze cursus is opgenomen. Vervolgens krijg je direct een mail met toegang tot les 1 van de cursus. De daaropvolgende dagen krijg je toegang tot de lessen van dag 2 t/m 5. Je krijgt hier elke dag een reminder per mail over.

Hoe lang houd ik toegang tot het lesmateriaal?

Je houdt 12 maanden toegang tot de video’s en opdrachten. Dus je hoeft niet de hele cursus in 5 dagen te doorlopen. Ook kan je later eenvoudig de tips nog eens bekijken of iets nazoeken.

 LinkedIn Routine Challenge

Even kennismaken… 

Ik ben Anneke van der Voort. Als no-nonsense LinkedIn trainer help ik ondernemers, coaches en adviseurs zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn. In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe LinkedIn marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren. Ook werkte ik als docent op diverse HBO’s en universiteiten in Breda, London en Singapore. Cursussen geven en mijn expertise overdragen is dan ook iets wat ik enorm leuk vind om te doen.

Klanten geven terug dat ze mijn strategische, pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn LinkedIn coaching- en training programma’s bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals.

sidebar-img-anneke

Even kennismaken…

Als no-nonsense LinkedIn trainer help ik ondernemers, coaches en adviseurs zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn. In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe LinkedIn marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren. Ook werkte ik als docent op diverse HBO’s en universiteiten in Breda, London en Singapore. Webinars geven en mijn expertise overdragen is dan ook iets wat ik enorm leuk vind om te doen.

Klanten geven terug dat ze mijn strategische, pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn LinkedIn coaching- en training programma’s bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals.

sidebar-img-anneke
Back To Top