skip to Main Content

KRIJG MEER LEADS & KLANTEN VIA LINKEDIN

Wil je je onderscheidend profileren?
Consistent zichtbaar zijn?
Meer focus en structuur?

KRIJG MEER LEADS & KLANTEN VIA LINKEDIN

Wil je je onderscheidend profileren?
Consistent zichtbaar zijn?
Meer focus en structuur?

Meld je dan aan voor het online programma ‘Meer Klanten met LinkedIn.’
Een programma dat je lekker in je eigen tijd kunt volgen.

LinkedIn biedt enorm veel kansen om nieuwe klanten aan te trekken.
Maar hoe ga je van een ad hoc benadering naar een consistente aanpak?
Hoe kom je met nieuwe prospects in contact?
Hoe krijg je meer lef om zichtbaar te zijn op een manier die bij je past?

Zichtbaar worden en via LinkedIn klanten werven, vraagt om een gedegen aanpak. Om echt op te vallen tussen je concurrenten, moet je je onderscheidend profileren, een duidelijke strategie hebben en consistent berichten delen die waardevol zijn voor potentiële klanten. Dan haal je 10 keer meer resultaat uit je activiteiten op LinkedIn. Zo’n aanpak leer je niet in een middag tijdens een workshop. Wel met het online programma ‘Meer Klanten met LinkedIn’.

“Ik heb meer nieuwe klanten, maar ook meer opdrachten bij bestaande klanten.
En meer orde, structuur en discipline.”

Dit ga je met het programma 'Meer Klanten met Linkedin' bereiken
 • Je profileert je onderscheidend en authentiek.
 • Je naamsbekendheid groeit.
 • Je netwerk wordt groter. Ook connecties die jou niet kennen weten jou te vinden.
 • Je krijgt lef om je visie te delen.
 • Je wordt door je doelgroep gezien als expert op jouw vakgebied.
 • Ook onbekenden worden klanten.
 • Je omzet groeit: je krijgt meer opdrachten en nieuwe klanten.
Dit zeggen klanten

Een beetje scrollen, af en toe wat liken en soms schamper een uitnodiging versturen. Meer deed ik niet met LinkedIn. Terwijl ik wist dat het nodig was om zichtbaarder te worden als freelancer. Anneke is voor mij de stok achter de deur geweest om actief te worden. Ik heb haar training van 3 maanden gevolgd en daarna had ik een gedegen basis om me te laten zien. Op een manier die echt bij me past. Met concrete ideeën. En nu zit ik lekker in de flow. Het heeft me veel nieuwe contacten opgeleverd en ik word iedere week 1 of 2 keer benaderd voor een nieuwe opdracht.

Ilse Terpstra-Eggenkamp, Freelance Tekstschrijver Voor Duurzame Merken | Klant PRminded, LinkedIn Trainer, LinkedIn Begeleiding, LinkedIn Coach

Anneke helpt mij om mezelf en ons bedrijf beter neer te zetten op LinkedIn. Zij weet mij door haar vragen, te prikkelen en daardoor lukt het mij om beter over te brengen waar ik voor sta en wat ik kan betekenen voor mijn klanten. Ook helpt zij mij niet te bescheiden te zijn, te laten zien dat ik een expert ben op mijn vakgebied en trots te zijn op wat ik doe! Dank je Anneke! Ik kijk uit naar onze volgende afspraak. Wil je meer klanten werven LinkedIn en je hebt geen idee hoe je dat kunt bereiken? Neem contact op met Anneke!

Anneke heeft zich voor mij bewezen als een ideale adviseur op het gebied van LinkedIn. Ik heb aan den lijve ondervonden dat betrokkenheid op LinkedIn je zichtbaarheid en netwerk echt snel vergroten; ik heb daar in vrij korte tijd concreet nieuw werk door verkregen. Anneke heef hierover alle kennis in huis.

Foto Wim Van Beek ADDVO | Klant PRminded | Anneke Van Der Voort-Kruk, PRminded | Adviseur Social Media Plan | Online Profileren | LinkedIn Trainer | Voor ZZP En MKB | Bavel, Breda, Tilburg

Anneke is een inspirerende LinkedIn coach en geweldige sparring partner. Ze denkt niet alleen met je mee over LinkedIn, maar weet ook dieper door te dringen tot zaken die voor je concept belangrijk zijn: waar gaat het jou eigenlijk om bij je concept, en hoe kun je in het hoofd van je volgers komen om ze te raken en te inspireren. En vervolgens: hoe kun je jezelf daarbij het beste profileren.

Brigitte Ars Van Alice Goes Wild | Klant Van PRminded, Anneke Van Der Voort | LinkedIn Trainer & Personal Branding Coach | Bavel, Breda, Tilburg
Even voorstellen

In mijn (internationale) carrière heb ik vele bedrijven en ondernemers geholpen met het vergroten van hun naamsbekendheid en zichtbaarheid. Ik heb altijd business-to- business gewerkt en weet wat er nodig is om zakelijke klanten aan te trekken. Het zijn vooral ondernemers, zzp’ers in de zakelijke dienstverlening die tot mijn klantenkring behoren. Zij waarderen de manier waarop ik tot de kern kom van hun boodschap en de wijze waarop we vervolgens pragmatisch aan de slag gaan. Omdat ik ook jaren als docent in het hoger beroepsonderwijs heb gewerkt in binnen- en buitenland, worden alle video’s en ondersteunende middelen die ik in mijn programma’s inzet als verhelderend en inspirerend ervaren.

Anneke PR Minded Meer Klanten Via Linkedin

Anneke van der Voort – PRminded

Met het programma kom je tot de kern van je profilering en boodschap. Tegelijkertijd is het super praktisch. Het bevat alles wat je nodig hebt om met de juiste klanten in contact te komen via LinkedIn!”

Zo werkt het programma
 • Je meldt je aan en ontvangt direct een bevestiging en inloggegevens.
 • Je gaat zelf aan de slag met de online modules.
 • Heb je vragen? Dan kun je die stellen in de online community.
 • Je houdt een jaar lang toegang tot de 9 modules.
 • Je houdt een jaar lang toegang tot de online community.
9 modules

Module 1

Je ondernemers DNA

Je brengt je ondernemers-DNA in kaart. Van je waarden, visie tot onderscheidende aanpak. De perfecte basis voor een onderscheidende profilering.

Module 2

Je ideale klant

Je krijgt nog scherper wie je ideale klanten zijn en waar ze nu echt van wakker liggen. Zo kun je ze nog beter aanspreken op LinkedIn.

Module 3

Een onderscheidend LinkedIn profiel

Met alle input van module 1 en 2 formuleren we jouw kernboodschappen en maak je een LinkedIn profiel waarmee je goed gevonden wordt en opvalt tussen alle andere profielen. 

Module 4

Doelen stellen & monitoren

Je bepaalt je doelen voor LinkedIn en leert hoe je ze monitort. Zo kun je je activiteiten op LinkedIn voortdurend verbeteren.

Module 5

Content strategie & planning

Je bepaalt de rode draad van je content, kiest contentvormen die bij je passen en werkt alles uit in een overzichtelijke contentkalender. Ook leer je ChatGPT in te zetten om sneller content te maken.

Module 6

Kansen spotten in je huidige netwerk

Je ontdekt welke kansen er nu al liggen in je bestaande LinkedIn netwerk en je leert om de kracht van je netwerk optimaal te benutten.

Module 7

Praktisch gebruik

Je ontdekt vaak nog onbekende LinkedIn functies, leert hoe het algoritme werkt, ontdekt praktische tools en leert hoe je routine creëert in je marketing op LinkedIn.

Module 8

Content maken voor LinkedIn

Van blogs, miniblogs, video, afbeeldingen tot LinkedIn live ; je leert precies hoe je deze contentvormen effectief inzet zodat je gezien wordt als expert.

Module 9

Je netwerk uitbreiden

Je breidt je netwerk uit met nieuwe personen uit je doelgroep, leert welke berichten je kunt sturen en wat effectieve opvolg strategieën zijn.

 • 9 modules met video’s, opdrachten & checklists (1 jaar toegang)
 • Onbeperkt vragen stellen in de online community (1 jaar toegang)
 • Handige templates en checklists
Meer verhalen van klanten
Ilse Terpstra-Eggenkamp, Freelance Tekstschrijver Voor Duurzame Merken | Klant PRminded, LinkedIn Trainer, LinkedIn Begeleiding, LinkedIn Coach

Een beetje scrollen, af en toe wat liken en soms schamper een uitnodiging versturen. Meer deed ik niet met LinkedIn. Terwijl ik wist dat het nodig was om zichtbaarder te worden als freelancer. Anneke is voor mij de stok achter de deur geweest om actief te worden. Ik heb haar training van 3 maanden gevolgd en daarna had ik een gedegen basis om me te laten zien. Op een manier die echt bij me past. Met concrete ideeën. En nu zit ik lekker in de flow. Het heeft me veel nieuwe contacten opgeleverd en ik word iedere week 1 of 2 keer benaderd voor een nieuwe opdracht.

Ilse Terpstra-Eggenkamp
Freelance tekstschrijver voor duurzame merken
Wijnand Geuze, Portretfotograaf, Eigenaar LINK Fotografie | Klant Van PRminded, Anneke Van Der Voort | LinkedIn Trainer & Personal Branding Coach | Bavel, Breda, Tilburg

Anneke heeft mij ontzettend goed geholpen met het straktrekken van mijn social media kanalen en in het bijzonder LinkedIn. Hoewel ik al actief was op LinkedIn, was het achteraf gezien nogal rommelig allemaal. Anneke heeft mij laten inzien hoe belangrijk een consequent verhaal is; op je profiel en in de content die je deelt. Heel veel dank!

Wijnand Geuze
Eigenaar LINK Fotografie
Jeroen Koopen, Eigenaar BlueSkyBehaviour | Klant Van PRminded, Anneke Van Der Voort | LinkedIn Trainer & Personal Branding Coach | Bavel, Breda, Tilburg

Als je denkt dat je nog niet alles uit LinkedIn haalt dan is dat waarschijnlijk ook zo. Ik had behoefte om een nieuw product in mijn dienstverlening via LinkedIn onder de aandacht te brengen. Maar hoe doe je dat nou op ‘de juiste’ manier? Ik wist het gewoon niet zo goed en kon wel wat hulp gebruiken. Anneke heeft me daar super bij ondersteund. Ze begint op een zakelijke en professionele wijze bij de basis; jouw profiel. Vervolgens werkt ze via allemaal zeer relevante modules het volledige spectrum af van praktische zaken. Tot en met zaken waar ik niet eens het bestaan van wist. Ze heeft haar didactische materiaal dik op orde wat fijn is om nog eens wat terug te kijken. Ook plezierig dat ze goed bereikbaar is om vragen tussendoor te beantwoorden. Mij heeft het in ieder geval geholpen om weer up to date mijn netwerk te voorzien van relevante informatie en mijn profiel op Linkedin te professionaliseren.

Jeroen Koopen
Eigenaar BlueSkyBehaviour
Brigitte Ars VanMarleen Helsloot, Coach Ondernemers 50+| Klant Van PRminded, Anneke Van Der Voort | LinkedIn Trainer & Personal Branding Coach | Bavel, Breda, Tilburg

Voor mij was persoonlijke begeleiding belangrijk omdat ik graag zo gedetailleerd mogelijk wilde weten wat ik beter kan doen. Anneke heeft mij niet alleen geholpen om mijn LinkedIn op orde te krijgen, maar gaat veel dieper in op de profilering van mijn bedrijf. Ze heeft mij veel geleerd over de diversiteit van LinkedIn en tegelijkertijd geholpen mijn organisatie naar een hoger level te brengen. Anneke zoekt altijd hoe ze je nog verder kan helpen. Zelfs als ik niks meer weet te bedenken waarmee ze me van dienst kan zijn heeft zij altijd nog weer wat trucjes in de kast liggen. Mijn LinkedIn ziet er goed uit, ik heb mijn doelgroep beter in kaart en bereik meer mensen. Een aanrader!

Marleen Helsloot
Eigenaar HappyView
Foto Sandra Brandt, Auteur Klaagvrije Maandag | Klant Van Anneke Van Der Voort, PRminded | LinkedIn Trainer & Personal Branding Op LinkedIn | Bavel, Breda, Tilburg

Ik had LinkedIn vrees. En Anneke hielp me er van af. Wat haar kenmerkt is een mooie balans tussen focus houden/daadkracht (mannelijke energie) én meebewegen met de klant die ook een gevoelskant inbrengt en organisch werkt (vrouwelijke kan). Echt een topper. Super blij dat ik me nu vrij voel om mijn échte verhaal te delen op LinkedIn.

Sandra Brandt
Auteur Klaagvrije Maandag & teamcoach
Foto Ronald Van Der Stroom | Klant PRminded | Anneke Van Der Voort-Kruk, PRminded | Adviseur Social Media Plan | Online Profileren | LinkedIn Trainer | Voor ZZP En MKB | Bavel, Breda, Tilburg

Anneke stelt de goede vragen en vraagt door om je boodschap helder te krijgen zodat het een logisch verhaal wordt voor je profielbezoekers. Vervolgens geeft ze goede tips zodat je gaat opvallen als kenner of expert.

Ronald van der Stroom
Adviseur Agrarische Bedrijven
Foto Sepp Rickli | Klant PRminded | Anneke Van Der Voort-Kruk, PRminded | Adviseur Social Media Plan | Online Profileren | LinkedIn Trainer | Voor ZZP En MKB | Bavel, Breda, Tilburg

Ik werk nu al enkele maanden met Anneke om via Linkedin – en social media in het algemeen – mijn zichtbaarheid en klantenbestand uit te breiden. Anneke heeft alle competenties om mij optimaal te begeleiden en coachen. Ze heeft mij geholpen om (nu al) dagelijks in contact te zijn/komen met potentiële klanten of samenwerkingspartners. Ik verwacht nog veel mooie resultaten.

Sepp Rickli
Hospitality Consultant

Anneke heeft mij zeer goed geholpen om mijn LinkedIn profiel beter zichtbaar en concreter qua inhoud te maken. In een paar persoonlijke sessies heeft Anneke me op het juiste spoor gezet om beter te formuleren hoe ik mij op LinkedIn wil profileren, én met als resultaat meer inzicht in mijzelf en waar ik met mijn specialiteit naar toe wil. Ze is oprecht geïnteresseerd en weet haar ideeën goed over te brengen. Ik heb de samenwerking bovendien als bijzonder prettig ervaren.

Rob Schut
Interim Business Controller
Foto Jessica Pepermans, Klant Van PRminded | Adviseur Social Media Plan En Strategie | LinkedIn Trainer | Voor ZZP En MKB | Bavel, Breda, Tilburg

Anneke heeft mij geholpen om meer structuur in mijn LinkedIn marketing te brengen en om een rode lijn en strategie uit te zetten. Ik heb Anneke daarin ervaren als een praktische en nuchtere coach, een prettige sparringpartner -met humor- die heel goed aansloot bij waar ik op dat moment in mijn onderneming en proces stond. Ze denkt fijn mee, ook tussen onze afspraken door. Ze deelt haar ervaring en kennis op zo’n manier dat er alle ruimte is voor wie jij bent en waar jij staat zonder het doel uit ogen te verliezen.

Jessica Pepermans
Lijfcoach voor professionals
Foto Nathalie Bourne Van Bourne2Connect | Klant Van PRminded | Anneke Van Der Voort-Kruk, PRminded | Adviseur Social Media Plan | Online Profileren | LinkedIn Trainer | Voor ZZP En MKB | Bavel, Breda, Tilburg

Anneke is als LinkedIn marketing coach oprecht geïnteresseerd, betrokken, hands-on en deskundig (zowel on- als offline!). Ze gaat er echt samen voor om je vooruit te helpen. Daarin denkt ze actief mee hoe ze je het beste kan faciliteren. Ik vond onze coachingsessies heel prettig. Het gaf me focus, vertrouwen en soms een schop onder mijn kont om mijn ondernemersvuur brandend te houden.

Nathalie Bourne
Eigenaar Bourne2Connect
Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen met dit programma?

Je kunt je direct aanmelden voor het programma.  Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je de factuur en krijg je een bevestiging met inloggegevens zodat je meteen kunt beginnen.

Wat gebeurt er nadat ik betaald heb?

Nadat je je bestelling hebt geplaatst en betaald hebt, ontvang je direct een factuur en krijg je een bevestiging met de link naar de online leeromgeving. Ook heb je dan toegang tot de online community.

Hoeveel tijd kost het programma?

Het kost ongeveer 10- 12  uur om de modules door te nemen en de opdrachten te maken. Dit is exclusief de tijd om content te maken, actief te zijn op LinkedIn en gesprekken te voeren met prospects.

Is dit programma aftrekbaar van de belasting?

Ja, je kunt dit programma aftrekken van de belasting onder studiekosten.

Voor wie is dit programma niet geschikt?

Dit programma is niet geschikt voor beginnende ondernemers die nog moeten bepalen wat ze precies willen gaan aanbieden.

Zit er ook persoonlijke begeleiding bij dit programma?

Het is een online programma dat je in je eigen tijd volgt. En heb je vragen? Dan stel je die in de online community. Daar krijg je binnen 24 uur een reactie op van mij. Wil je graag  1-op-1 coaching? Check dan het Plus programma.

Kan ik overleggen of dit programma bij mij past?

Jazeker! Stuur je vraag via anneke@pr-minded.nl of bel me op 06 – 417 44676.
Dan help ik je de beslissing te nemen die het beste past bij jou en bij waar je nu staat met je bedrijf.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Je vindt de opties bij de betaalbuttons.

De wereld ligt aan je voeten op LinkedIn!”

Back To Top