skip to Main Content
Anneke Van Der Voort, Kijkt Verschrikt Op | Foto Bij Blog Zichtbaar Zijn Op LinkedIn Doodeng | LinkedIn Expert, Personal Branding Op LinkedIn, LinkedIn Trainer, Bavel, Breda, Tilburg

Jezelf laten zien op LinkedIn doodeng? 3 praktische tips

Vind je het lastig om jezelf te laten zien op LinkedIn? Om echt zichtbaar te zijn; je kennis te delen of je visie naar voren te brengen? Het heeft simpelweg te maken met je ‘innerlijke criticus’ 😳.

Die gaat ongeveer zo…

▶ “Wat jij wilt vertellen is al 100 keer gezegd, joh!”

▶ “Wie ben jij om zo hoog van de toren te blazen?”

▶ “Dat is toch veel te simpel wat je nu schrijft?”

▶ “Wat als je negatieve reacties krijgt…”

▶ “Op LinkedIn zitten wel allemaal experts hoor, dus pas op wat je zegt.”

Schrale troost. Iedereen heeft er last van. Maar laat het je niet weerhouden om zichtbaar te zijn op LinkedIn.

Met deze 3 tips wordt jezelf laten zien op LinkedIn een makkie.

1. Word je weer bewust van je kennis en kwaliteiten. Denk aan de klanten die al heel tevreden over je zijn. Vaak vergeet je dit of vind je dat vanzelfsprekend. Vraag waarom ze graag met jou werken. Dat geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen.

2. Bedenk voor wie je je berichten maakt. Wat simpel lijkt voor je vakgenoten, zal een ‘eye opener’ zijn voor jouw ideale klanten. Je plaatst je berichten op LinkedIn niet voor de mensen die hetzelfde doen als jij. Hou dus vooral jouw doelgroep voor ogen.

3. Alles is al gezegd, maar jij zegt het op jouw manier. Als je naar je kennis, ervaring, persoonlijkheid en drijfveren kijkt, dan ben je uniek. Er is niemand met dezelfde achtergrond. Daardoor heb jij jouw verhaal. Als je je daarvan bewust wordt, wordt het makkelijker meer eigenheid te stoppen in de berichten die je deelt.

Ik geloof erin dat als je je op een authentieke manier laat zien op LinkedIn, je klanten aantrekt die echt passen bij jou. Ik help mijn klanten graag de drempel over om zichtbaar te zijn en motiveer ze om op LinkedIn te laten zien waar ze voor staan.

Nieuwsgierig? Download hier mijn gratis e-book ‘Authentiek Klanten Werven via LinkedIn’. Hierin geef ik je 9 bouwstenen voor een onderscheidende profilering op LinkedIn.

e=book Authentiek Klanten Werven via LinkedIn | PRminded, Anneke van der Voort | LinkedIn expert & personal branding op LinkedIn | LinkedIn trainer, Bavel, Breda, Tilburg

Ook interessant voor je:

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top