skip to Main Content

LinkedIn is het zakelijke sociale media kanaal waar al je klanten en prospects te vinden zijn. En waar ze jou kunnen tegenkomen! Zorg er dus voor dat je regelmatig een bericht plaatst, een effectieve routine opbouwt en je netwerk blijft uitbreiden met relevante contacten.

Met het PRminded Groeiabonnement zorg je voor een stok achter de deur om jezelf te blijven verbeteren en meer uit LinkedIn te halen. Tijdens de persoonlijke coachingsessies kijken we hoe het beter kan op LinkedIn en hoe je ook je andere marketingactiviteiten het meest effectief kunt inzetten. 

Alleen als je in actie blijft, kom je tot resultaat.

Ik merk dat een aantal van mijn klanten om de zoveel tijd graag terugkomt om zichzelf weer op scherp te zetten. Om zichzelf te blijven uitdagen, vernieuwende inzichten te krijgen en gericht bezig te blijven met hun marketing op LinkedIn en daarbuiten. Om nieuwe mogelijkheden voor zichzelf te ontdekken. Hoe word je bijvoorbeeld vaker gevraagd als spreker op een event of ondernemersbijeenkomst? Hoe kun je LinkedIn daarvoor inzetten? Of hoe breng je een webinar of workshop optimaal onder de aandacht van je doelgroep.

Graag nodig ik je uit om met dit abonnement gas te blijven geven. Om te zorgen dat de juiste contacten leggen, steeds betere content maken en kennismakings- en verkoopgesprekken voeren een routine wordt. Jij gaat het doen, ik geef je tips en feedback en  zorg dat je aan de gang blijft. 

Wanneer is dit iets voor jou?

Als je weet dat je met een stok achter de deur veel verder komt dan alles zelf te overdenken.
Als je heel graag in actie blijft, maar dat in je eentje nog wel een ‘dingetje’ is.
Als je jezelf wil blijven uitdagingen om nieuwe dingen te proberen op LinkedIn.
Als je het niet erg vindt om af en toe uit je comfortzone te stappen.
Als je weet dat er nog meer uit je marketing en je bedrijf te halen is dan je nu doet.

Groeiende naamsbekendheid. Een groeiend netwerk. Meer klanten.

Dat is wat dit abonnement jou oplevert. Een programma exclusief voor ondernemers die het 3-maanden programma ‘Meer Klanten met LinkedIn’  hebben doorlopen. Het programma is jouw stok achter de deur waardoor je geïnspireerd aan de slag blijft op LinkedIn.

Dit is wat je krijgt

4 online coaching sessies van 60 minuten die je over een jaar kunt verspreiden.
Feedback op 3 (concept)-berichten tussen iedere sessie door zodat je weet dat je de juiste snaar raakt.
Korte adviezen tussendoor zodat je weer snel verder kunt als je ergens tegenaan loopt.

Jouw investering

Je betaalt voor dit abonnement 825 euro excl. BTW.

Veel gestelde vragen

Hoe lang zit er tussen de sessies?

Jij bepaalt hoeveel tijd je wilt tussen de individuele sessies. Na een jaar vervallen de niet-genomen sessies, maar ik ga er vanuit dat je alle sessies binnen dit tijdsbestek afneemt 😉. 

Is dit ook interessant met een gratis LinkedIn account?

Absoluut. Je hebt geen betaald account nodig om de tips en inzichten toe te passen en resultaat te boeken.

Is dit iets voor mij?

Als je graag in de actie-stand blijft en weet dat dat alleen nog best lastig is. Maar ook als je meer wil halen uit LinkedIn. Als je je netwerk doelgericht willen blijven groeien, betere content wil maken en gericht met klanten in contact wil komen. Of als je iets nieuws wilt aanbieden of vaker gevraagd wil worden als spreker, maar niet weet hoe je dit met behulp van LinkedIn kunt bereiken. Dan is dit abonnement voor jou. 

Back To Top