skip to Main Content

GRATIS CHALLENGE
Boost je zichtbaarheid op LinkedIn met ChatGPT 

Ondertitel komt nog

17 – 20 april 2023

Doe je ook mee?

Deze challenge is voor:

Zzp’ers
Coaches of consultants
Marketing & communicatie professionals
MKB ondernemers

Je hebt nog geen ervaring met ChatGT en wil graag ontdekken hoe het je kan helen bij het maken van content voor LinkedIn.


Ik had er van gehoord maar was er sceptisch over, Totdat Anneke tijdens een coachingsessie een aantal mogelijkheden liet zien. Sindsdien gebruik ik het voor verschillende marketingdoeleinden .

Wil je met meer gemak content maken?

Daar waar weerstand zit, is groei.
Kun je je nu nog voorstellen hoe het leven zonder Google was? Ik denk het eerlijk gezegd niet. Het is snel, makkelijk en een bron van informatie en inspiratie. ChatGPT is ook zo’n tool. het kan je helpen om snel tot ideeen te komen, content te maken. En nee. Daarmee hoef je niet je eigenheid op te geven. 

Daarom deze challenge. Om simpelweg te ontdekken hoe je CHatGPT kunt inzetten in je marketing op LinkedIn, op een manier die bij je past.  

Ben jij…

  • Nog wat skeptisch over chatGPT?
  • Maar toch wel nieuwsgierig wat het voor je kan doen?
  • Wil je ontdekken hoe je je eigenheid behoudt op LinkedIn?
  • En toch je voordeel kan doen met AI?

Doe dan mee aan deze challenge!

MEEDOEN AAN DEZE GRATIS CHALLENGE?

Een slimme keuze,
omdat je hiermee tijd bespaart en nieuwe inspiratie krijt om je zichtbaarheid op LinkedIn een boost te geven.

WAT LEVERT DEZE CHALLENGE JOU OP?

Na deze challenge:

Weet je hoe ChatGPT werkt en hoe het je helpt bij het maken van content
Weet je welke soorten content je kunt maken met ChatGPT
Heb je de eerste stappen gezet om ChatGPT te gebruiken voor contentcreatie
Ontdek je hoe je je eigenheid behoudt, ook als je ChatGPT gebruikt
Weet je hoe je met behulp van ChatGPT je teksten verbetert.
Weet je hoe je ChatGPT inzet om ideeen te genereren, titels te bedenken en andere handige zaken.

Zo werkt het als je meedoet:

Meld je aan en ontvang direct een bevestiging per mail.
Op 17 april krijg je vroeg in de ochtend een mail die je direct toegang geeft tot dag 1 van de challenge. Iedere volgende dag krijg je toegang tot een nieuwe les.
Aan de hand van de video’s en opdrachten ga je concreet op LinkedIn aan de slag.
Stel je vragen tijdens de online Q&A die bij de challenge hoort op donderdag 21 april.

 GRATIS ONLINE CHALLENGE
ChatGPT voor LinkedIn 

Wat anderen zeggen

Jim

Anneke is een no-nonsense LinkedIn-expert. Ik hou van Anneke’s gestructureerde aanpak en energie. Ze is een geweldige doelgerichte gids om je bedrijf op LinkedIn neer te zetten.

Jim Lippens, founder Happiness at Work Conference & Movement

MC

Anneke is een kei in alles wat LinkedIn aangaat.

Jessie

Bijna al het werk dat ik nu heb komt via mijn LinkedIn-activiteiten. Het is geen rocket science, maar je moet het goed doen, wil het werken. Daarvoor moet je bij Anneke zijn.

Jessie Hagenaars, eigenaar Events Etc.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hoe lang duurt de challenge?

De challenge duurt van 17 t/m 20 april 2023. Zodra je je aanmeldt ontvang je een bevestiging. Op maandag 17 april ontvang je de mail met toegang tot dag 1 van de challenge. Iedere dag krijg je toegang tot een nieuw onderdeel van de challenge.

Zijn er lessen op vaste tijden?

In je eigen tijd ga je aan de slag met de video’s en opdrachten van de challenge. Daarnaast kun je op donderdag 20 april meedoen aan een Q&A van 09.00 – 10.00 uur.

Hoe lang houd ik toegang tot de video's en alles wat bij de challenge hoort?

Je houdt toegang t/m 30 april 2023.

Dit is een challenge van Anneke van der Voort-Kruk

Als no-nonsense LinkedIn trainer help ik ondernemers, coaches en adviseurs zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn. In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe LinkedIn marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren. Ook werkte ik als docent op diverse HBO’s en universiteiten in Breda, London en Singapore. Cursussen geven en mijn expertise overdragen is dan ook iets wat ik enorm leuk vind om te doen.

Klanten geven terug dat ze mijn strategische, pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn LinkedIn coaching- en training programma’s bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals.

sidebar-img-anneke

Dit is een challenge van Anneke van der Voort-Kruk

Als no-nonsense LinkedIn trainer help ik ondernemers, coaches en adviseurs zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn. In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe LinkedIn marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren. Ook werkte ik als docent op diverse HBO’s en universiteiten in Breda, London en Singapore. Webinars geven en mijn expertise overdragen is dan ook iets wat ik enorm leuk vind om te doen.

Klanten geven terug dat ze mijn strategische, pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn LinkedIn coaching- en training programma’s bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals.

sidebar-img-anneke
Back To Top