skip to Main Content

Wil je graag beter zichtbaar worden en meer klanten aantrekken via social media? Ontbreekt het je aan focus in je social media marketing? Of vind je het vooral lastig te verwoorden waar je voor staat en wat je te bieden hebt? Met deze uitdagingen ben je bij mij aan het juiste adres.

Ben jij zelfstandig ondernemer en wil je graag meer resultaat met social media? Lees dan hoe ik je in 6 maanden persoonlijk begeleid naar een grotere naamsbekendheid, meer zichtbaarheid en klanten.

1-daagse Masterclass Meer Klanten & Impact met Social Media
Tijdens de masterclass op dinsdag 7 mei ga je praktisch aan de slag met het maken van een concrete aanpak voor je zichtbaarheid op social media. Je leert hoe je op een authentieke manier klanten aantrekt zonder dat het je teveel tijd kost.
Heb je een bedrijf en een of meer medewerkers in dienst en wil je samen met hen leren hoe je social media effectief kunt inzetten voor jouw bedrijf?
Ben je op zoek naar een inspirerende spreker over social media die jouw publiek laat ontdekken op welke manier ze social media succesvol kunnen inzetten? Ontdek hier wat de mogelijkheden zijn om me als spreker over social media in te huren.

Wat anderen zeggen

Back To Top