skip to Main Content
Maak Jij Deze Fouten In Je LinkedIn-profiel?

Maak jij deze fouten in je LinkedIn-profiel?

Even een kritische vraag aan jou over je LinkedIn-profiel.

Als ik op LinkedIn iemand zoek met jouw expertise en ik kom op jouw LinkedIn-profiel terecht. Is dan meteen duidelijk waarom ik bij jou moet zijn en niet bij een van je concurrenten?

Praktische voorbeelden

In onderstaande video vertel ik aan de hand van een aantal concrete, praktische voorbeelden wat de 3 meest gemaakte fouten zijn in LinkedIn-profielen. Kijk eens of je ze herkent. En check eens of jij ze ook maakt in jouw LinkedIn-profiel. Als dat zo is, dan zou dat zomaar de reden kunnen zijn dat je lang niet zo vaak benaderd wordt via LinkedIn, dan je eigenlijk zou willen.

Ook interessant voor je:

​​

Dit bericht heeft 4 reacties
    1. He Jeroen, leuk dat je reageert. Ik heb nog geen tijd gehad de video ook in een blog te verwerken. Ik snap je reactie hoor. De meeste video’s die ik maak zijn korter 😀. Voor degenen die echt met hun profiel aan de slag willen, geeft het in ieder geval inzicht welke valkuilen ze moeten voorkomen.

  1. Je iets langer dan 5 minuut durende video met genoegen bekeken. Als je het mij vraagt vallen die 5 minuutjes in het niet t.o.v. het voordeel dat er uit te halen valt. Bovendien zet het aan tot nadenken en actie! Dankjewel Anneke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Open chat
1
Welkom!
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur mij hier dan een berichtje.

Ik help je snel verder!