skip to Main Content

GRATIS CHALLENGE
Boost je Zichtbaarheid op LinkedIn 

Leer hoe je in minder tijd in beeld komt bij de juiste klanten

24 – 28 oktober 2022

Doe je ook mee?

Deze challenge is voor:

Zzp’ers
Coaches of consultants
Interim professionals
MKB ondernemers


Bijna al het werk dat ik nu heb, komt via mijn LinkedIn-activiteiten. Het is geen rocket science, maar je moet het goed doen, wil het werken. Daarvoor moet je bij Anneke zijn.

– Jessie Hagenaars, eigenaar Events Etc. –

Heb je het gevoel dat je maar wat doet op LinkedIn?

  • Scrol je dagelijks door je tijdslijn op LinkedIn zonder dat het iets oplevert?
  • Plaats je weleens berichten maar is dat nog erg hap snap?
  • Vraag je je af hoe je in minder tijd meer resultaat krijgt?
  • Wil je in beeld komen bij de juiste mensen in jouw doelgroep? 

Veel ondernemers zitten wel op LinkedIn maar het levert ze nog weinig op. Ze scrollen wat, liken eens een bericht en plaatsen af en toe zelf een keer iets. Herkenbaar? Zonde! Zo gaat er veel tijd verloren. En je laat je kans om met de juiste mensen in contact te komen onbenut.

LinkedIn is hét platform om je netwerk uit te breiden en nieuwe klanten aan je te binden. In deze challenge leer je hoe je dat doet.

MEEDOEN AAN DEZE GRATIS CHALLENGE?

Een slimme keuze,
omdat je hiermee in beeld komt bij de juiste klanten.

“Sinds ik met Anneke werk heb ik eindelijk structuur in mijn aanpak van LinkedIn en ben ik consistent zichtbaar. Mijn profielbezoeken zijn gestegen en ik kom makkelijker met nieuwe relevante mensen in contact .”

WAT LEVERT DEZE CHALLENGE JOU OP?

Na deze challenge:

Heb je een dagelijkse routine die je meer volgers, connecties en profielbezoekers oplevert.
Heb je oneindig veel ideeën voor berichten die relevant zijn voor mensen in jouw doelgroep.
Heb je je LinkedIn netwerk uitgebreid met potentiële klanten.
Weet je hoe je binnen minder dan een uur minimaal twee LinkedIn maakt.
Heeft je zichtbaarheid een enorme boost gekregen.

Zo werkt het als je meedoet:

Meld je aan en ontvang direct een bevestiging per mail.
Op 24 oktober krijg je vroeg in de ochtend een mail die je direct toegang geeft tot dag 1 van de challenge. Iedere volgende dag krijg je toegang tot een nieuwe les.
Aan de hand van de video’s en opdrachten ga je concreet op LinkedIn aan de slag.
Stel je vragen tijdens de online live-sessies die bij de challenge horen. De live sessies zijn op woensdag 26 oktober, donderdag 27 oktober en vrijdag 28 oktober van 09.00 – 10.00 uur.

 GRATIS ONLINE CHALLENGE
Boost je Zichtbaarheid op LinkedIn 

Wat anderen zeggen

Jim

Anneke is een no-nonsense LinkedIn-expert. Ik hou van Anneke’s gestructureerde aanpak en energie. Ze is een geweldige doelgerichte gids om je bedrijf op LinkedIn neer te zetten.

Jim Lippens, founder Happiness at Work Conference & Movement

MC

Anneke is een kei in alles wat LinkedIn aangaat.

Jessie

Bijna al het werk dat ik nu heb komt via mijn LinkedIn-activiteiten. Het is geen rocket science, maar je moet het goed doen, wil het werken. Daarvoor moet je bij Anneke zijn.

Jessie Hagenaars, eigenaar Events Etc.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hoe lang duurt de challenge?

De challenge duurt van 24 t/m 28 oktober 2022. Zodra je je aanmeldt ontvang je een bevestiging. Op maandag 24 oktober ontvang je de mail met toegang tot dag 1 van de challenge. Iedere dag krijg je toegang tot een nieuw onderdeel van de challenge.

Zijn er lessen op vaste tijden?

In je eigen tijd ga je aan de slag met de video’s en opdrachten van de challenge. Daarnaast kun je op de volgende dagen meedoen aan de online Q&A sessies: woensdag 26 oktober, donderdag 27 oktober en vrijdag 28 oktober van 09.00 – 10.00 uur.

Hoe lang houd ik toegang tot de video's en alles wat bij de challenge hoort?

Je houdt toegang t/m 30 oktober 2022.

Dit is een challenge van Anneke van der Voort-Kruk

Als no-nonsense LinkedIn trainer help ik ondernemers, coaches en adviseurs zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn. In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe LinkedIn marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren. Ook werkte ik als docent op diverse HBO’s en universiteiten in Breda, London en Singapore. Cursussen geven en mijn expertise overdragen is dan ook iets wat ik enorm leuk vind om te doen.

Klanten geven terug dat ze mijn strategische, pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn LinkedIn coaching- en training programma’s bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals.

sidebar-img-anneke

Dit is een challenge van Anneke van der Voort-Kruk

Als no-nonsense LinkedIn trainer help ik ondernemers, coaches en adviseurs zich onderscheidend te profileren en klanten aan te trekken via LinkedIn. In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe LinkedIn marketing kan werken voor jouw bedrijf en hoe je on- en offline marketing kunt integreren. Ook werkte ik als docent op diverse HBO’s en universiteiten in Breda, London en Singapore. Webinars geven en mijn expertise overdragen is dan ook iets wat ik enorm leuk vind om te doen.

Klanten geven terug dat ze mijn strategische, pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn LinkedIn coaching- en training programma’s bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals.

sidebar-img-anneke
Back To Top