skip to Main Content

12-WEKEN PROGRAMMA
‘BOOST JE ZICHTBAARHEID OP LINKEDIN’

start 4 september

12-WEKEN PROGRAMMA
‘BOOST JE ZICHTBAARHEID OP LINKEDIN’

start 4 september

Omarm de kracht van authentieke zichtbaarheid en
trek moeiteloos de juiste klanten aan op LinkedIn.

 • Zit je wel op LinkedIn, maar besef je dat er meer nodig is om op te vallen en jouw doelgroep echt te bereiken?
 • Plaat je af en toe berichten, maar vraag je je af hoe je de juiste snaar raakt op LinkedIn?
 • Wil je gerichter en effectiever posten?
 • Wil je authentiek zijn en tegelijkertijd consistent onder de aandacht blijven?

Herken je je hierin?

Als je blijft doen wat je altijd al deed, zal er weinig veranderen.

Stel je voor: een wereld waarin jouw zichtbaarheid een blijvende boost krijgt. Een wereld waarin jouw LinkedIn-activiteiten perfect in lijn zijn met jouw expertise. Een wereld waarin jouw profiel, content en alle acties op LinkedIn een onweerstaanbaar en magisch geheel vormen, waardoor je veel makkelijker de mensen aantrekt die passen bij jou.

Dit is jouw kans om te shinen!

Meld je nu aan voor het 12-weken durende programma
‘Boost je zichtbaarheid op LinkedIn’ en
geef jouw LinkedIn-avontuur een nieuwe betekenis!

Dit programma leert je dé manier om jouw eigenheid en authenticiteit naar voren te brengen op LinkedIn. Maak content vanuit jouw persoonlijke waarden en expertise, met een persoonlijk tintje dat helemaal past bij LinkedIn.

Dit ga je met het programma 'Boost je Zichtbaarheid op LinkedIn bereiken’
 • Je zet jezelf op unieke en authentieke wijze neer, zodat je opvalt tussen vergelijkbare professionals.
 • Je creëert originele en inspirerende content waarmee je jouw persoonlijke merk versterkt en bereik vergroot.
 • Je durft jouw visie te delen en anderen te inspireren met jouw waardevolle inzichten.
 • Je vindt de juiste balans tussen professionaliteit en persoonlijkheid, waardoor je authentiek overkomt.
 • Je bent consistent zichtbaar en werkt toe naar 2 eigen bijdragen per week. Je  hanteert een doordachte aanpak die leidt tot rust in je hoofd en klanten oplevert.
 • Je breidt jouw netwerk uit en trekt nieuwe connecties aan, zelfs mensen die jou nog niet kennen zullen jou weten te vinden.
 • Je legt waardevolle contacten met potentiële klanten en opent deuren naar nieuwe mogelijkheden.
Je doet het niet alleen!

12 weken lang gaan we samen aan de slag.

En niet alleen met mij, maar ook met een groep ambitieuze ondernemers, die elkaar ondersteunen, inspireren en versterken op LinkedIn. 

Dit zeggen de deelnemers

Een beetje scrollen, af en toe wat liken en soms schamper een uitnodiging versturen. Meer deed ik niet met LinkedIn. Terwijl ik wist dat het nodig was om zichtbaarder te worden als freelancer. Anneke is voor mij de stok achter de deur geweest om actief te worden. Ik heb haar training van 3 maanden gevolgd en daarna had ik een gedegen basis om me te laten zien. Op een manier die echt bij me past. Met concrete ideeën. En nu zit ik lekker in de flow. Het heeft me veel nieuwe contacten opgeleverd en ik word iedere week 1 of 2 keer benaderd voor een nieuwe opdracht.

Ilse Terpstra-Eggenkamp, Freelance Tekstschrijver Voor Duurzame Merken | Klant PRminded, LinkedIn Trainer, LinkedIn Begeleiding, LinkedIn Coach

Anneke helpt mij om mezelf en ons bedrijf beter neer te zetten op LinkedIn. Zij weet mij door haar vragen, te prikkelen en daardoor lukt het mij om beter over te brengen waar ik voor sta en wat ik kan betekenen voor mijn klanten. Ook helpt zij mij niet te bescheiden te zijn, te laten zien dat ik een expert ben op mijn vakgebied en trots te zijn op wat ik doe! Dank je Anneke! Ik kijk uit naar onze volgende afspraak. Wil je meer klanten werven LinkedIn en je hebt geen idee hoe je dat kunt bereiken? Neem contact op met Anneke!

Even voorstellen

In mijn (internationale) carrière heb ik vele bedrijven en ondernemers geholpen met het vergroten van hun naamsbekendheid en zichtbaarheid. Ik heb altijd business-to- business gewerkt en weet wat er nodig is om zakelijke klanten aan te trekken. In 2013 richtte ik PRminded op en sinds 4 jaar focus ik me 100% op LinkedIn. Een echte specialisatie dus. Mijn klantenkring bestaat uit ondernemers; met name zzp’ers in de zakelijke en creatieve dienstverlening. Zij waarderen de manier waarop ik tot de kern kom van hun boodschap en de wijze waarop we vervolgens pragmatisch aan de slag gaan. Ook heb ik jaren gewerkt als docent in het hoger beroepsonderwijs in binnen- en buitenland. Hierdoor weet ik hoe ik video’s en ondersteunende middelen kan maken die effectief zijn én inspireren.

Anneke PR Minded Meer Klanten Via Linkedin

Anneke van der Voort – PRminded

“Anneke komt op een fijne manier tot de kern en
weet precies wat je nodig hebt om de volgende stap te zetten!”

‘Boost je zichtbaarheid op LinkedIn’
is voor ondernemers die gaan voor E.C.H.T.

Dit zijn de 4 pijlers van het programma:

E. Eigenheid in branding & profiel:

Je ontwikkelt een krachtige, authentieke boodschap die weerspiegeld wordt in je profiel en content. Met een solide en uniek profiel leg je het fundament voor jouw persoonlijke merk op LinkedIn.

C. Creatief en consistent met content:

Je ontwikkelt een gedegen contentstrategie en gaat aan de slag met creatieve content. Jouw bijdragen in vorm van tekst, beeld, blog of, video versterken je persoonlijke merk en boosten je zichtbaarheid. Natuurlijk kies je ook hierbij wat bij jou past.

H - Hart voor netwerken:

Het uitbreiden van jouw netwerk is essentieel. Je legt betekenisvolle connecties met mensen in jouw doelgroep en met anderen die relevant zijn voor jouw bedrijf.

T - Trouw aan interactie & dialoog

LinkedIn draait om betrokkenheid, interactie en 1-op-1 gesprekken. Je integreert deze elementen op natuurlijke wijze in jouw dagelijkse activiteiten zodat je bij relevante mensen aan tafel komt.

‘Boost je zichtbaarheid op LinkedIn’ is voor ondernemers die gaan voor E.C.H.T.

 

Dit zijn de 4 pijlers van het programma:

E. – Eigenheid in branding & profiel:
Je ontwikkelt een krachtige, authentieke boodschap die weerspiegeld wordt in je profiel en content. Met een solide en uniek profiel leg je het fundament voor jouw persoonlijke merk op LinkedIn.

C. – Creatief en consistent met content:
Je ontwikkelt een gedegen contentstrategie en maakt vervolgens bijdragen die echt van waarde zijn voor jouw doelgroep. Jouw bijdragen in vorm van tekst, beeld, blog of, video versterken je persoonlijke merk en boosten je zichtbaarheid. Natuurlijk kies je ook hierbij wat bij jou past.

H. – Hart voor netwerken:

Het uitbreiden van jouw netwerk is essentieel. Je legt betekenisvolle connecties met mensen in jouw doelgroep en met anderen die relevant zijn voor jouw bedrijf.

T. – Trouw aan interactie & dialoog:

LinkedIn draait om betrokkenheid, interactie en 1-op-1 gesprekken. Je integreert deze elementen op natuurlijke wijze in jouw dagelijkse activiteiten zodat je bij relevante mensen aan tafel komt en dat slechts in een kwartiertje per dag.

Ik had LinkedIn vrees. En Anneke hielp me er van af. Echt een topper. Super blij dat ik me nu vrij voel om mijn échte verhaal te delen op LinkedIn.

Foto Sandra Brandt, Auteur Klaagvrije Maandag | Klant Van Anneke Van Der Voort, PRminded | LinkedIn Trainer & Personal Branding Op LinkedIn | Bavel, Breda, Tilburg

Anneke heeft zich voor mij bewezen als een ideale adviseur op het gebied van LinkedIn. Ik heb aan den lijve ondervonden dat betrokkenheid op LinkedIn je zichtbaarheid en netwerk echt snel vergroten; ik heb daar in vrij korte tijd concreet nieuw werk door verkregen. Anneke heef hierover alle kennis in huis.

Foto Wim Van Beek ADDVO | Klant PRminded | Anneke Van Der Voort-Kruk, PRminded | Adviseur Social Media Plan | Online Profileren | LinkedIn Trainer | Voor ZZP En MKB | Bavel, Breda, Tilburg

Anneke is een inspirerende LinkedIn coach en geweldige sparring partner. Ze denkt niet alleen met je mee over LinkedIn, maar weet ook dieper door te dringen tot zaken die voor je concept belangrijk zijn: waar gaat het jou eigenlijk om bij je concept, en hoe kun je in het hoofd van je volgers komen om ze te raken en te inspireren. En vervolgens: hoe kun je jezelf daarbij het beste profileren.

Brigitte Ars Van Alice Goes Wild | Klant Van PRminded, Anneke Van Der Voort | LinkedIn Trainer & Personal Branding Coach | Bavel, Breda, Tilburg
Klinkt goed, wat krijg ik allemaal?
8 inspirerende online modules met video’s, opdrachten, templates en checklists. Dankzij de stapsgewijze opzet kun je gemakkelijk en direct aan de slag.
4 online Q&A sessies. Groepsessies van 60 minuten waarin je al je vragen kunt stellen en waarin ik praktische tips en inzichten die je inspireren om in actie te komen op LinkedIn!
2 online content review sessies. Groepsessies van 60 minuten waarin we een vol uur de tijd nemen om LinkedIn-bijdragen te bespreken, zodat je ontdekt wat werkt en waar je persoonlijke verbeterpunten liggen.
Persoonlijke feedback op jouw vernieuwde LinkedIn profiel: Krijg inzichtelijke feedback via video om je profiel verder te verfijnen en te optimaliseren.
Een online community waar je 24/7 vragen kunt stellen en elkaar inspireert. Deze community ondersteunt elkaar ook op LinkedIn, waardoor het bereik van je bijdragen direct een boost krijgt.
1 jaar lang toegang tot de online leeromgeving en masterclasses. Blijf leren en groeien met toegang tot alle bronnen en leermaterialen.

Het ‘Boost je zichtbaarheid op LinkedIn’ programma
is speciaal ontworpen voor ondernemers
die klaar zijn om E.C.H.T. te gaan!

Het ‘Boost je zichtbaarheid op LinkedIn’ programma
is speciaal ontworpen voor ondernemers
die klaar zijn om E.C.H.T. te gaan!

100% tevredenheidsgarantie

Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van PRminded en met de annuleringsvoorwaarden die hierin zijn vermeld.

Meer verhalen van klanten
Ilse Terpstra-Eggenkamp, Freelance Tekstschrijver Voor Duurzame Merken | Klant PRminded, LinkedIn Trainer, LinkedIn Begeleiding, LinkedIn Coach

Een beetje scrollen, af en toe wat liken en soms schamper een uitnodiging versturen. Meer deed ik niet met LinkedIn. Terwijl ik wist dat het nodig was om zichtbaarder te worden als freelancer. Anneke is voor mij de stok achter de deur geweest om actief te worden. Ik heb haar training van 3 maanden gevolgd en daarna had ik een gedegen basis om me te laten zien. Op een manier die echt bij me past. Met concrete ideeën. En nu zit ik lekker in de flow. Het heeft me veel nieuwe contacten opgeleverd en ik word iedere week 1 of 2 keer benaderd voor een nieuwe opdracht.

Ilse Terpstra-Eggenkamp
Freelance tekstschrijver voor duurzame merken
Wijnand Geuze, Portretfotograaf, Eigenaar LINK Fotografie | Klant Van PRminded, Anneke Van Der Voort | LinkedIn Trainer & Personal Branding Coach | Bavel, Breda, Tilburg

Anneke heeft mij ontzettend goed geholpen met het straktrekken van mijn social media kanalen en in het bijzonder LinkedIn. Hoewel ik al actief was op LinkedIn, was het achteraf gezien nogal rommelig allemaal. Anneke heeft mij laten inzien hoe belangrijk een consequent verhaal is; op je profiel en in de content die je deelt. Heel veel dank!

Wijnand Geuze
Eigenaar LINK Fotografie
Jeroen Koopen, Eigenaar BlueSkyBehaviour | Klant Van PRminded, Anneke Van Der Voort | LinkedIn Trainer & Personal Branding Coach | Bavel, Breda, Tilburg

Als je denkt dat je nog niet alles uit LinkedIn haalt dan is dat waarschijnlijk ook zo. Ik had behoefte om een nieuw product in mijn dienstverlening via LinkedIn onder de aandacht te brengen. Maar hoe doe je dat nou op ‘de juiste’ manier? Ik wist het gewoon niet zo goed en kon wel wat hulp gebruiken. Anneke heeft me daar super bij ondersteund. Ze begint op een zakelijke en professionele wijze bij de basis; jouw profiel. Vervolgens werkt ze via allemaal zeer relevante modules het volledige spectrum af van praktische zaken. Tot en met zaken waar ik niet eens het bestaan van wist. Ze heeft haar didactische materiaal dik op orde wat fijn is om nog eens wat terug te kijken. Ook plezierig dat ze goed bereikbaar is om vragen tussendoor te beantwoorden. Mij heeft het in ieder geval geholpen om weer up to date mijn netwerk te voorzien van relevante informatie en mijn profiel op Linkedin te professionaliseren.

Jeroen Koopen
Eigenaar BlueSkyBehaviour
Brigitte Ars VanMarleen Helsloot, Coach Ondernemers 50+| Klant Van PRminded, Anneke Van Der Voort | LinkedIn Trainer & Personal Branding Coach | Bavel, Breda, Tilburg

Voor mij was persoonlijke begeleiding belangrijk omdat ik graag zo gedetailleerd mogelijk wilde weten wat ik beter kan doen. Anneke heeft mij niet alleen geholpen om mijn LinkedIn op orde te krijgen, maar gaat veel dieper in op de profilering van mijn bedrijf. Ze heeft mij veel geleerd over de diversiteit van LinkedIn en tegelijkertijd geholpen mijn organisatie naar een hoger level te brengen. Anneke zoekt altijd hoe ze je nog verder kan helpen. Zelfs als ik niks meer weet te bedenken waarmee ze me van dienst kan zijn heeft zij altijd nog weer wat trucjes in de kast liggen. Mijn LinkedIn ziet er goed uit, ik heb mijn doelgroep beter in kaart en bereik meer mensen. Een aanrader!

Marleen Helsloot
Eigenaar HappyView
Foto Sandra Brandt, Auteur Klaagvrije Maandag | Klant Van Anneke Van Der Voort, PRminded | LinkedIn Trainer & Personal Branding Op LinkedIn | Bavel, Breda, Tilburg

Ik had LinkedIn vrees. En Anneke hielp me er van af. Wat haar kenmerkt is een mooie balans tussen focus houden/daadkracht (mannelijke energie) én meebewegen met de klant die ook een gevoelskant inbrengt en organisch werkt (vrouwelijke kan). Echt een topper. Super blij dat ik me nu vrij voel om mijn échte verhaal te delen op LinkedIn.

Sandra Brandt
Auteur Klaagvrije Maandag & teamcoach
Foto Ronald Van Der Stroom | Klant PRminded | Anneke Van Der Voort-Kruk, PRminded | Adviseur Social Media Plan | Online Profileren | LinkedIn Trainer | Voor ZZP En MKB | Bavel, Breda, Tilburg

Anneke stelt de goede vragen en vraagt door om je boodschap helder te krijgen zodat het een logisch verhaal wordt voor je profielbezoekers. Vervolgens geeft ze goede tips zodat je gaat opvallen als kenner of expert.

Ronald van der Stroom
Adviseur Agrarische Bedrijven
Foto Sepp Rickli | Klant PRminded | Anneke Van Der Voort-Kruk, PRminded | Adviseur Social Media Plan | Online Profileren | LinkedIn Trainer | Voor ZZP En MKB | Bavel, Breda, Tilburg

Ik werk nu al enkele maanden met Anneke om via Linkedin – en social media in het algemeen – mijn zichtbaarheid en klantenbestand uit te breiden. Anneke heeft alle competenties om mij optimaal te begeleiden en coachen. Ze heeft mij geholpen om (nu al) dagelijks in contact te zijn/komen met potentiële klanten of samenwerkingspartners. Ik verwacht nog veel mooie resultaten.

Sepp Rickli
Hospitality Consultant

Anneke heeft mij zeer goed geholpen om mijn LinkedIn profiel beter zichtbaar en concreter qua inhoud te maken. In een paar persoonlijke sessies heeft Anneke me op het juiste spoor gezet om beter te formuleren hoe ik mij op LinkedIn wil profileren, én met als resultaat meer inzicht in mijzelf en waar ik met mijn specialiteit naar toe wil. Ze is oprecht geïnteresseerd en weet haar ideeën goed over te brengen. Ik heb de samenwerking bovendien als bijzonder prettig ervaren.

Rob Schut
Interim Business Controller
Foto Jessica Pepermans, Klant Van PRminded | Adviseur Social Media Plan En Strategie | LinkedIn Trainer | Voor ZZP En MKB | Bavel, Breda, Tilburg

Anneke heeft mij geholpen om meer structuur in mijn LinkedIn marketing te brengen en om een rode lijn en strategie uit te zetten. Ik heb Anneke daarin ervaren als een praktische en nuchtere coach, een prettige sparringpartner -met humor- die heel goed aansloot bij waar ik op dat moment in mijn onderneming en proces stond. Ze denkt fijn mee, ook tussen onze afspraken door. Ze deelt haar ervaring en kennis op zo’n manier dat er alle ruimte is voor wie jij bent en waar jij staat zonder het doel uit ogen te verliezen.

Jessica Pepermans
Lijfcoach voor professionals
Foto Nathalie Bourne Van Bourne2Connect | Klant Van PRminded | Anneke Van Der Voort-Kruk, PRminded | Adviseur Social Media Plan | Online Profileren | LinkedIn Trainer | Voor ZZP En MKB | Bavel, Breda, Tilburg

Anneke is als LinkedIn marketing coach oprecht geïnteresseerd, betrokken, hands-on en deskundig (zowel on- als offline!). Ze gaat er echt samen voor om je vooruit te helpen. Daarin denkt ze actief mee hoe ze je het beste kan faciliteren. Ik vond onze coachingsessies heel prettig. Het gaf me focus, vertrouwen en soms een schop onder mijn kont om mijn ondernemersvuur brandend te houden.

Nathalie Bourne
Eigenaar Bourne2Connect
Veel gestelde vragen

Wanneer begint het programma?

Het programma begint op 4 september. Dan krijg je toegang tot de online leeromgeving en community.

Wat gebeurt er nadat ik heb betaald?

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je de factuur en krijg je een bevestiging per e-mail. Op 4 september ontvang je de inloggegevens zodat je kunt starten met de online modules en heb je toegang tot de online community.

Als ik in 3 termijnen betaal hoe werkt het dan?

De eerste termijn betaal je bij inschrijving. De twee maanden daarna worden termijn 2 en 3 afgeschreven. Voor alle betalingen ontvang je een factuur voor je administratie.

Is dit programma aftrekbaar van de belasting?

Ja, je kunt dit programma aftrekken van de belasting onder studiekosten.

Hoeveel tijd kost het programma?

Het kost ongeveer 6 – 8 uur om de modules door te nemen. Vervolgens ga je praktisch hiermee op LinkedIn aan de slag; profiel aanpassen, content maken, content plaatsen, actief zijn op LinkedIn en gesprekken te voeren met mogelijke klanten. Het programma leert je hoe je dit zo effectief en efficiënt mogelijk kunt doen. Dus op termijn zal het je zeker veel tijd besparen.

Wordt er ook aandacht besteed aan alle ‘technische zaken’?

Jazeker, alles wat je nodig hebt om LinkedIn ‘onder de knie’ te krijgen vind je in dit programma. Denk aan zaken als het algoritme, het gebruik van hashtags, wat goede tijden zijn om te posten, etc.

Voor wie is dit programma niet geschikt?

Dit programma is niet geschikt voor beginnende ondernemers die nog moeten bepalen wat ze precies willen gaan aanbieden.

Wat zijn de data van de implementatiesessies en reviewsessies?

Dit zijn de data voor de implementatiesessies:

Dit zijn de data voor de reviewsessies.
Deze data zijn onder voorbehoud. Alle sessies worden opgenomen en je kunt ze een jaar lang terugkijken.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt 12 weken. In deze periode vinden de implementatiesessies en reviewsessies plaats. Na deze periode heb je nog 9 maanden toegang tot de online leeromgeving (dus in jaar in totaal) zodat je video’s en sessies kunt blijven terugkijken.

Zit er ook persoonlijke begeleiding in dit programma?

Dit is een groepsprogramma dus alle online sessies zijn met de groep. Daarnaast krijg je een persoonlijke review van je profiel op video. Er zitten geen 1-op-1 sessies bij. Uiteraard kun je wel al je vragen stellen in de community. Ik streef ernaar deze door de week binnen 24 uur te beantwoorden.

Ik plaats al regelmatig berichten op LinkedIn. Heeft dit programma dan wel zin?

Dat kan ik niet voor je bepalen. Wel zie ik in de praktijk dat veel ondernemers vooral een hap snap aanpak hebben. Ze posten niet consistent en er zit weinig lijn in wat ze vertellen en wat ze willen uitstralen. Met het gevolg dat het voor de mensen in hun doelgroep niet duidelijk is waarvoor ze deze ondernemer kunnen inhuren. Ook is hun content vaak weinig authentiek. Ze vinden het lastig een eigen geluid te laten horen.

Hoeveel mensen zitten er in het programma?

De groep zal maximaal uit 20 deelnemers bestaan.

Kan ik overleggen of dit programma bij me past?

Jazeker! Stuur je vraag via anneke@pr-minded.nl of bel me op 06 – 417 44676.
Dan help ik je de beslissing te nemen die het beste past bij jou en bij waar je nu staat met je bedrijf.

De wereld ligt aan je voeten op LinkedIn!”

Back To Top