1-daagse training 

SOCIAL MEDIA PLAN MAKEN 

Voor meer zichtbaarheid en klanten voor jouw bedrijf

 • Voelt de marketing van je bedrijf op social media als los zand
 • Ben je op zoek naar meer structuur en meer focus? 
 • Wil je dat je inspanningen op social media ook écht iets opleveren
 • En wil je vol inspiratie en energie met social media aan de slag?  

Doe dan mee met de 1-daagse training 'Social Media Plan Maken'. 

 In de training Social Media Plan Maken ontwikkel je een social media plan voor jouw bedrijf waarmee je bedrijf zichtbaar wordt en nieuwe klanten aantrekt. Je gaat na de training naar huis met een concreet actieplan

Wat ga je in deze training doen?

 •  Je maakt je doelgroep glashelder en leert hoe je in je communicatie op social media op de pijnpunten en verlangens van de doelgroep inspeelt. 
 • Je bepaalt via welke social media kanalen je je doelgroep kunt bereiken en ontdekt wat de succes strategieën zijn van deze kanalen. Ook leer je hoe je e-mailmarketing succesvol kunt inzetten voor jouw bedrijf. 
 • Je kiest op welke manier je je boodschap gaat overbrengen. Ga je bloggen, gebruik maken van video, een gratis weggever maken? Hoe pak je dit aan? Waar moet je opletten?
 • Hoe zorg je voor de juiste beelden bij je verhaal? 
 • Je krijgt oneindig veel inspiratie voor social media content. Je gaat naar huis met een lijst van onderwerpen die jij kunt gebruiken om jouw ideale klant aan te spreken online. 
 • Je maakt een concreet actieplan zodat je na de training meteen aan de slag kunt. 
 • Daarnaast krijg je heel veel praktische tips gedurende deze dag die ervoor zorgen dat jij jouw investering in deze training dubbel en dwars terugverdient.  

PS. Voorafgaand aan de training krijg je een opdracht die je thuis ter voorbereiding maakt, zodat je het maximale uit deze training haalt.

Wat levert deze training jou op?

NIEUWE KLANTEN & PROJECTEN

MEER ZICHTBAARHEID

CONCREET ACTIEPLAN

GERICHTE FOCUS

TIJDWINST

GOEDE INSPIRATIE

Een hele hands-on training afgestemd op jouw bedrijf!

Praktische informatie

 • Prijs: € 397 (lunch inbegrepen)
 • Groepsgrootte: 4 - 8 personen
 • Locatie: Utrecht
 • Datum: eind maart 2019 Stuur een mailtje naar info@pr-minded.nl zodat we je op de hoogte kunnen houden als de datum bekend is. 

De vermelde kosten zijn exclusief btw | Kosten zijn aftrekbaar van de belasting onder studiekosten.

Wat anderen zeggen over mijn programma's en begeleiding

Joke Pelle, locatiemanager Lutherse Kerk

Anneke heeft mij tijdens een strategiedag gestructureerd laten zien hoe ik inzicht kan krijgen in mijn doelgroep en hoe hen te bereiken. Ze leerde mij een focus aan te brengen op geformuleerde doelstellingen en hoe ik mijn doelgroep via social media kan bereiken. Met name het structureren, opdelen en neerleggen in een planning van alles wat door elkaar in het hoofd zit, was zeer behulpzaam. Ik ging geïnspireerd en enthousiast met concrete ideeën weer naar huis. Daarnaast is Anneke een heel open en fijn mens om de dag ontspannen en inspannend mee door te brengen. Echt een dag om aan te raden!

Hulda Möller, eigenaar Breinbereiders

Echt top hoe Anneke ons deskundig, gestructureerd, met humor en lekker informeel, in 4 uur tijd door alle belangrijke communicatie-issues heeft geholpen. Het heeft ons weer richting en inspiratie om verder te gaan.

Jose-Anne Ockhuijzen, eigenaar Energiek Enzo  

"Anneke heeft me echt richting weten te geven met mijn marketing. Ze verplaatst zich in jouw situatie, denkt onvoorwaardelijk met je mee en kijkt veel verder dan social media. Ze is heel pragmatisch waardoor je direct aan de slag kunt en resultaat weet te behalen. Ik ben ontzettend blij met Anneke's kennis en expertise. Daarbij is ze een bijzonder sympathiek type en heerlijk zichzelf."

Sybren Tjepkema, Tjepkema Medical Products  

"Anneke's social media marketing en communicatie expertise heeft ons echt geholpen om ons bedrijf beter in de markt te zetten. Anneke heeft ons geholpen de juiste strategie uit te zetten voor onze e-mail en social media marketing. Haar kennis en kunde hebben tot betere resultaten geleid."

Meer informatie?

 Vul je gegevens in en ik neem contact met je op. Over Anneke van der Voort

Met mijn bedrijf PRminded help ik ondernemers en ZZP'ers op een effectieve en authentieke manier zichtbaar te worden en klanten te werven op social media en andere digitale kanalen. 

Mijn strategische en pragmatische aanpak is vaak wat anderen in me waarderen. Ook wil ik weten wat een ondernemer drijft en onderscheidend maakt. Dat is de reden dat ik aandacht besteed aan authenticiteit. Ik kijk ernaar uit om ook met jou, online of offline, samen te werken!