LinkedIn voor Ondernemers

Creëer een ijzersterk, authentiek LinkedIn profiel en leer hoe je klanten aantrekt via LinkedIn

 

LinkedIn is hét business-to-business platform om met potentiële klanten, zakelijke partners en andere professionals die van belang zijn voor de groei van je bedrijf in contact te komen.

Maar hoe zorg je ervoor dat je een profiel hebt waarmee je nieuwe klanten aantrekt? Hoe gebruik je LinkedIn om je als expert te positioneren? En hoe kom je tot een strategische inzet van LinkedIn zodat je blijvend nieuwe prospects aan je bindt?

Tijdens de training ‘LinkedIn voor Ondernemers’ leer je hoe je LinkedIn kunt inzetten om nieuwe klanten aan te trekken en van koude prospects warme leads kunt maken.

Wat leer je in deze training?

  • Je leert hoe je een authentiek LinkedIn profiel ontwikkelt waarmee je goed gevonden wordt en klanten aantrekt met wie je graag zaken doet.
  • Je leert hoe je een wervende samenvatting maakt die als magneet werkt op nieuwe prospects.
  • Je leert hoe je de voor jou relevante mensen vindt op LinkedIn.
  • Je leert welke content je kunt delen, hoe je dat moet doen en welke rol dat speelt in het salesproces.
  • Je leert de basisprincipes van social selling: van het identificeren van prospects tot het opbouwen van warme relaties op LinkedIn.

Waarom zou je erbij zijn?

  • Je hebt al een profiel op LinkedIn maar dit profiel is nog onvoldoende ingevuld om ook echt nieuwe prospects aan te trekken.
  • Je kijkt weleens wat anderen op LinkedIn delen, maar wilt leren hoe je LinkedIn proactief kunt inzetten om relaties op te bouwen.
  • Je wilt je graag als expert positioneren op LinkedIn maar weet niet hoe je dat kunt doen.
  • In plaats van adhoc gebruik te maken van LinkedIn wil je op een consistente en gestructureerde wijze het platform effectief leren gebruiken.

Voor wie

Deze training is bestemd voor ondernemers en (zelfstandige) professionals die betere resultaten willen behalen met LinkedIn en het platform als effectief salesinstrument willen inzetten.

Wat is jouw investering?

De prijs voor deze training bedraagt € 147 (excl. BTW)*. Er is slechts plaats voor 10 deelnemers.

*De kosten zijn aftrekbaar van de belasting onder studiekosten.

Datum en locatie

Eris nog geen nieuwe datum voor een training met open inschrijving gepland. Je kunt je wel aanmelden voor de 5-daagse GRATIS’Meer Klanten met LinkedIn Challenge’ die maandag 9 oktober start. Via deze link kun je je aanmelden: www.pr-minded.nl/linkedinchallenge.

Over Anneke van der Voort

“Al meer dan 15 jaar heb ik zeer uiteenlopende bedrijven in binnen- en buitenland ondersteund om hun producten en diensten effectiever te promoten.  Daarnaast heb ik een aantal jaren in het hoger beroepsonderwijs en aan universiteiten gewerkt, zowel in Nederland, Singapore en London. Met PRminded combineer ik mijn passie voor PR & communicatie en het trainen en coachen van mensen. Tot mijn klantenkring behoren onder andere bedrijven als Royal Grass, Eco Outdoor Sdn Bhd, Lupazco, NorthernLight en Puur Woondesign.

Mijn hands-on en pragmatische aanpak is vaak wat anderen in me waarderen. Daarnaast wil ik graag begrijpen wat een ondernemer drijft. Dat is de reden dat ik ook aandacht besteed aan authenticiteit in het werken met ondernemers.”

Voor meer informatie

Anneke van der Voort, anneke@pr-minded.nl, 076 8877 051 of 06 417 44676.