Authentiek & Doelgericht Bloggen

Leer hoe je met bloggen (potentiële) klanten aan je kunt binden

Bloggen is een hele goede manier om je doelgroep meer van jezelf te laten zien en een relatie op te bouwen met (potentiële) klanten. Je kunt in je blogs je kennis en expertise delen en laten zien wat je passie is en wat jou inspireert. Fantastisch toch?

Helaas gaat bloggen niet altijd vanzelf. Hoe zorg je dat je voldoende ideeën hebt voor je blogs? Hoe laat je je blogs aansluiten bij de doelstellingen van je onderneming? Hoe kun je jezelf laten zien in je blogs en daarmee mensen aan je binden die zaken met je willen doen? En als je dan regelmatig blogt, hoe zorg je dan dat ze goed worden gelezen, kortom: hoe promoot je je blogs online?

Tijdens de eendaagse training Authentiek & Doelgericht Bloggen leer je hoe je je kennis, passie en inspiratie omzet in blog posts die graag gelezen worden en die de lezer aanzetten tot actie.

Wat levert deze workshop jou op?

 • Je krijgt duidelijkheid over het doel van bloggen voor jouw onderneming.
 • Je doet heel veel ideeën op voor blogonderwerpen voor jouw bedrijf.
 • Je gaat naar huis met een duidelijke planning voor je blogs voor de komende 6 maanden.
 • Je krijgt inzicht in de meest gemaakte fouten bij het bloggen.
 • Je krijgt ideeën om je blogs te promoten onder je doelgroep.
 • Je voelt je geïnspireerd om (verder) met bloggen aan de slag te gaan.
 • Je leert hoe jouw blogs kunnen bijdragen aan het werven van nieuwe klanten.

Voor wie

Deze workshop is bestemd voor ondernemers, trainers en coaches die betere resultaten willen behalen met hun blogs of die willen gaan bloggen maar niet weten hoe ze moeten beginnen.

Waarom zou je erbij zijn?

 • Je bent al begonnen met bloggen maar je hebt het gevoel dat het weinig oplevert. Je wilt graag blogs schrijven die anderen inspireren waardoor ze graag meer van je willen lezen en horen.
 • Je weet niet altijd wat je moet schrijven of posten. Het lijkt wel of er zoveel andere experts zijn die hetzelfde doen als jij. Je wilt laten zien wat jij in huis hebt en wat jou drijft.
 • Je wilt weten hoe je meer variatie in je blogs kunt aanbrengen.
 • Je hebt het gevoel dat je blogs weinig worden gelezen. Hoe breng je nu jouw blogs onder de aandacht van jouw doelgroep?
 • Je wilt beginnen met bloggen maar weet niet waar je moet starten en hoe je aan inspiratie komt voor je blogs.

Wat is jouw investering?

De prijs voor deze eendaagse workshop bedraagt Euro 197 (excl. BTW)*. Er is slechts plaats voor 10 deelnemers zodat er tijdens de dag genoeg ruimte is voor persoonlijke feedback.

*De kosten zijn aftrekbaar van de belasting onder studiekosten.

Datum en locatie

Interesse in deze training? Stuur een e-mail naar anneke@pr-minded.nl dan houd ik je op de hoogte van de eerstvolgende datum waarop deze training gehouden wordt.

Over Anneke van der Voort

“Al meer dan 15 jaar heb ik zeer uiteenlopende bedrijven in binnen- en buitenland ondersteund om hun producten en diensten effectiever te promoten.  Daarnaast heb ik een aantal jaren in het hoger beroepsonderwijs en aan universiteiten gewerkt, zowel in Nederland, Singapore en London. Met PRminded combineer ik mijn passie voor PR & communicatie en het trainen en coachen van mensen. Tot mijn klantenkring behoren onder andere bedrijven als Royal Grass, Eco Outdoor Sdn Bhd, Lupazco, NorthernLight en Puur Woondesign.

Mijn hands-on en pragmatische aanpak is vaak wat anderen in me waarderen. Daarnaast wil ik graag begrijpen wat een ondernemer drijft. Dat is de reden dat ik ook aandacht besteed aan authenticiteit in het werken met ondernemers.”

Voor meer informatie

Anneke van der Voort, anneke@pr-minded.nl, 076 8877 051 of 06 417 44676.