Ben je op zoek naar een social media training?

 • Meer Klanten met LinkedIn

  LinkedIn is hét platform om effectief meer verkoopkansen te creëren. In deze training leer je hoe je een ijzersterk, authentiek profiel ontwikkelt op LinkedIn en door middel van social selling nieuwe prospects aan je kunt binden.

  Meer Informatie
 • Social Media Strategie voor ondernemers

  Voelt jouw marketing op social media en andere digitale kanalen als los zand? Wil je meer structuur en meer focus? In deze training ontwikkel je een communicatiestrategie voor jouw bedrijf en je gaat naar huis met een actieplan waarmee je meer klanten aantrekt.

  Meer Informatie
 • Authentiek Bloggen voor ondernemers

  Bloggen is een fantastische manier om je kennis, passie en inspiratie te delen en een relatie op te bouwen met (potentiële) klanten. In deze training leer je hoe je bloggen doelgericht en authentiek inzet en hoe je meer klanten werft met je blogs.

  Meer Informatie
 • Facebook Marketing voor ondernemers

  Meer dan 6,8 miljoen Nederlanders zijn dagelijks op Facebook actief. Facebook mag daarom niet in je social media strategie ontbreken, of je je nu op consumenten of bedrijven richt. In deze praktische workshop leer je hoe je Facebook zakelijk succesvol kunt inzetten.

  Meer Informatie