Social Media Coaching & Advies

Social media coaching

Wil je meer resultaat realiseren met je marketing op social media en andere digitale kanalen?
Mis je focus en een concreet actieplan?
Is je positionering niet helder waardoor bijvoorbeeld je blogs weinig reacties opleveren?
Heb je het idee dat je veel meer kunt halen uit Facebook of LinkedIn?

Door middel van een-op-een coaching kan ik je helpen je marketing op social media en andere digitale kanalen doelgerichter in te zetten zodat je beter zichtbaar wordt en meer omzet genereert. We bepalen eerst welke (omzet)doelen je wilt bereiken en welke diensten of producten je onder de aandacht wilt brengen. Als dat duidelijk is, kijken we waar voor jou de grootste uitdagingen liggen in je marketing op social media en wat je nodig hebt om jouw doelstellingen ook daadwerkelijk te realiseren. Vervolgens gaan we daarmee concreet aan de slag. Mijn aanpak is heel pragmatisch en ik ga altijd uit van jouw persoonlijke situatie.

Jose-Anne Ockhuijzen Energiek Enzo

Jose-Anne Ockhuijzen
Eigenaar EnergiekEnzo

“Anneke heeft me echt richting weten te geven met mijn marketing. Ze verplaatst zich in jouw situatie, denkt onvoorwaardelijk met je mee en kijkt veel verder dan social media. Anneke is heel pragmatisch waardoor je direct aan de slag kunt en resultaat weet te behalen. Ik ben ontzettend blij met Anneke’s kennis en expertise. Daarbij is ze een bijzonder sympathiek type en heerlijk zichzelf.”

Meer Informatie
Inge Mink Iminco

Inge mink
Iminco Coaching

“Ik heb bij Anneke een traject gevolgd om mijn positionering als coach helder vorm te kunnen geven. Ik vond het lastig hoe ik mijn acquisitie moest inrichten en Anneke heeft me geholpen om door de bomen weer het bos te zien. Nu weet ik veel beter hoe ik me tegenover mijn potentiële opdrachtgevers wil positioneren en waar de focus van mijn dienstverlening ligt. Anneke heeft een zeer prettige manier van coachen en ze weet goede vragen te stellen die helpen om de focus aan te scherpen. Door deze gesprekken weet ik veel beter waar ik mijn energie in wil steken en dat geeft rust. Ik kan haar van harte aanbevelen”

Meer Informatie

Social media advies & uitvoering

Ben je eigenaar van een kleine of middelgrote onderneming en ontbreekt het je de kennis en expertise om social media en andere digitale kanalen succesvol in te zetten? Dan kan ik je helpen een heldere strategie te ontwikkelen en zorgdragen voor de uitvoering hiervan.

Wat ik voor je kan doen:

  • Ontwikkelen van een communicatie- & social media strategie
  • Ontwikkelen van een online communicatie actieplan
  • Opstellen van een content plan & zorgdragen voor de uitvoering
  • Schrijven van teksten voor blogs en nieuwsbrieven (Nederlands en Engels)
  • Begeleiden van het ontwikkelen van een nieuwe website
  • Begeleiden van videoproducties en andere media-uitingen
Freek Verhoeven Landscape Solutions Royal Grass

Freek Verhoeven
Directeur Landscape Solutions, Royal Grass

“Anneke is een hele professionele social media expert. Ze heeft ons geholpen om onze social media activiteiten op de rit te krijgen. Ze begrijpt snel met welke uitdagingen je te maken hebt en weet deze naar een krachtige strategie te vertalen. Ook weet ze deze perfect uit te voeren. Omdat ze zelf ondernemer is, kan ze zich makkelijk in jouw positie verplaatsen. Ze heeft een heerlijke no-nonsense benadering.”

Meer Informatie
Chris Kooijman Eco Outdoor Sdn Bhd

Chris Kooijman
eigenaar Eco Outdoor Sdn Bhd (Maleisië)

“Sinds 2014 werk ik nauw met Anneke samen. Ze weet heel snel de dynamiek van ons bedrijf en de markt waarin we opereren te vatten en onze bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar concrete communicatie-activiteiten. Ze is actiegericht en erg hands-on. Anneke is niet bang om kritische vragen te stellen, iets wat voor iedere eigenaar van een kleine, groeiende onderneming van grote waarde is.”

Meer Informatie