Online Programma's

Succesvol Klanten Werven Online

Voelen je activiteiten op social media als los zand?
Heb je geen duidelijke strategie voor je online marketingactiviteiten?
Wil je graag gestructureerd en doelgericht met je social media marketing aan de slag?
Wil je social media inzetten om beter zichtbaar te worden?
Wil je meer klanten aantrekken met social media?

Dan is het online programma Succesvol Klanten Werven Online iets voor jou. Met dit programma ontwikkel je stap voor stap een social media strategie en actieplan voor jouw bedrijf. In het programma leer je onder andere heldere doelen te stellen, krijg je een heel scherp beeld van je doelgroep, leer je welke content je kunt plaatsen om jouw klanten aan je te binden en in welke verschillende vormen je dat kunt doen (bloggen, video, visuals, webinars, enz.). Ook ontdek je hoe je je activiteiten op social media monitort. Tenslotte vertaal je deze stappen naar een concreet actieplan voor jouw bedrijf.

Dit programma gaat een paar keer per jaar van start. Informeer hier naar de volgende startdatum.


Jessie van Loon

Jessie van Loon
Blogcoach en eigenaar van

"Voor mij was dit programma een stok achter de deur om mijn social media strategie onder de loep te nemen en aan te passen. Ik ben me er weer bewust van hoe belangrijk social media is voor mijn marketing. Anneke legt alles helder uit en de cursus zit goed in elkaar. Een verfrissend programma dat ik iedere ondernemer kan aanraden!"

Meer Informatie
Thalia Heijdenrijk

Thalia Heijdenrijk
Eigenaar Thalia Business Management

"Ik heb het online programma Succesvol Klanten Werven Online bij Anneke gevolgd. Wat ik heel prettig vind, is dat je stapsgewijs je strategie en plan ontwikkelt. Door iedere week een module te doen komt er meer structuur in je eigen verhaal. De uitleg in de video's is heel helder. En, omdat het programma online blijft staan, kan ik het volgend jaar ook gebruiken. De coaching sessies zijn echt een stok achter de deur geweest. Het programma heeft me heel veel inzicht, structuur en focus gegeven. Zonder deze investering had ik niet zo hard stappen durven nemen. Het heeft uiteindelijk heel veel in gang gezet en nieuwe klanten opgeleverd.”

Meer Informatie

Meer klanten met LinkedIn

Wil jij beter zichtbaar zijn op LinkedIn?
Wil jij graag LinkedIn inzetten om meer klanten aan te trekken voor jouw bedrijf?
Ontbreekt het je nog aan een klantgericht LinkedIn profiel?
Wil je graag systematisch en gestructureerd aan de slag met LinkedIn zodat je echt zichtbaar wordt en meer klanten haalt uit dit fantastische platform?

Dan is het online programma Meer Klanten met LinkedIn iets voor jou. Met dit programma ga je stap voor stap aan de slag met LinkedIn. Je ontwikkelt een ijzersterk, klantgericht profiel. Je ontdekt hoe je zichtbaar wordt, je online netwerk opbouwt en dit consistent uitbreidt met relevante connecties, en hoe je je als expert positioneert door middel van relevante berichten en blogs.

Maar ook leer je hoe je de interactie aangaat met nieuwe connecties en hoe je de conversatie offline neemt. Ook de technieken voor het voeren van een verkoopgesprek komen aan de orde. Deze training is meer dan leren omgaan met LinkedIn. Met deze training heb je alles handen om meer opdrachten en klanten binnen te halen.

Wil jij ook meer klanten met LinkedIn? Informeer dan hier naar de start van het programma of schrijf je alvast in voor de GRATIS LinkedIn challenge.