Meer Klanten met LinkedIn

Meer klanten met LinkedIn

Wil jij beter zichtbaar zijn op LinkedIn?
Wil jij graag LinkedIn inzetten om meer klanten aan te trekken voor jouw bedrijf?
Ontbreekt het je nog aan een klantgericht LinkedIn profiel?
Wil je graag systematisch en gestructureerd aan de slag met LinkedIn zodat je echt zichtbaar wordt en meer klanten haalt uit dit fantastische platform?

Dan is het online programma Meer Klanten met LinkedIn iets voor jou. Met dit programma ga je stap voor stap aan de slag met LinkedIn. Je ontwikkelt een ijzersterk, klantgericht profiel. Je ontdekt hoe je zichtbaar wordt, je online netwerk opbouwt en dit consistent uitbreidt met relevante connecties, en hoe je je als expert positioneert door middel van relevante berichten en blogs.

Maar ook leer je hoe je de interactie aangaat met nieuwe connecties en hoe je de conversatie offline neemt. Ook de technieken voor het voeren van een verkoopgesprek komen aan de orde. Deze training is meer dan leren omgaan met LinkedIn. Met deze training heb je alles handen om meer opdrachten en klanten binnen te halen.

Wil jij ook meer klanten met LinkedIn? Informeer dan hier naar de start van het programma of schrijf je alvast in voor de GRATIS LinkedIn Challenge.