Over Anneke

anneke

Waarom werken met mij?

Wil je social media en andere digitale kanalen inzetten,
maar weet je niet waar je moet beginnen?
Vind je dat je huidige aanpak te weinig oplevert?
Dan help ik je graag.

Over mij

Communicatie heeft me al sinds mijn studie geïnspireerd. Communicatie staat voor verbinden, relaties leggen en door middel van relevante boodschappen de ander raken en inspireren.

Een groot deel van mijn carrière heb ik dan ook verschillende marketing- en communicatierollen vervuld voor uiteenlopende bedrijven. Omdat ik als tiener al van het buitenland droomde, heb ik veel gereisd en meer dan 8 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt. Onder andere in Singapore en Londen.

Naast mijn werk in het bedrijfsleven heb ik een deel van mijn carrière in het hoger beroepsonderwijs gewerkt als marketingcommunicatie docent en trainer. Het werken met jonge mensen die aan het begin van hun loopbaan staan, gaf me veel energie. Toen ik het gevoel had uitgeleerd te zijn in het onderwijs, wilde ik nieuwe wegen inslaan. Daarom heb ik in 2013 PRminded opgericht.

Passie voor PR

Met PRminded combineer ik mijn passie voor PR, marketing en communicatie met het trainen en coachen van mensen. Met de komst van social media en andere digitale kanalen is communicatie alleen maar boeiender geworden; nu kun je echt in direct contact staan met je prospects, klanten en business partners en de interactie aangaan.

Ik richt me op ondernemers in het MKB omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Omdat ik met veel ondernemers van kleine en middelgrote bedrijven heb gewerkt, weet ik snel te ontdekken wat een ondernemer wil bereiken en hoe hij daar zijn (online) communicatie op kan afstemmen.

Aandacht voor authenticiteit

Mijn hands-on en pragmatische aanpak is vaak wat anderen in me waarderen. Daarnaast wil ik graag begrijpen wat een ondernemer drijft. Dat is de reden dat ik ook aandacht besteed aan authenticiteit in het werken met ondernemers.

Ik heb ervaren dat ondernemers die op een authentieke manier hun kennis, passie en expertise online communiceren, klanten aantrekken met wie ze graag werken.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te ‘socializen’ met familie en vrienden, ook speel ik gitaar en doe ik aan yoga.